0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείται δεν τελειώνει εκεί. Ούτε είπα πως αυτοί θα είναι οι διορισμοί. Δείχνει ακριβώς αυτό που είπα. Δείχνει αν λάβουμε υπόψη τα μεχρι τώρα οργανικά κενά, τις 3 πρώτες φάσεις αναπληρωτών + ισοκατανομή πως θα ήταν οι διορισμοί. Μπορείς να κάνεις λοιπόν πειραματισμούς.
υποκρυπτονται κενα . Πε 11 βθμια μονο τοσα? Γελαει και το παρδαλο κατσίκι! Αφου υπάρχει αυξηση ωρων και νεα αναλυτικά
Δεν καταλαβαινόμαστε. Δεν μπορώ να καταλάβω συνάδελφοι. Είμαστε επιστήμονες. Οταν κάνεις ενα πείραμα λές: έβαλα στον κουβά τα κενά που επίσημα δόθηκαν για τις μετατάξεις + προσλήψεις αναπληρωτών + ισοκατανομή και έβγαλα αυτά τα αποτελέσματα - νούμερα. Το πείραμα κρίνεται με το αν βγάζεις σωστά τα νούμερα με τα δεδομένα που έχεις. Δεν έχει νόημα φίλε troktiko να μου λές ναι αλλά δεν είναι αυτά τα πραγματικά κενά (ξαναλέω είπα ποιά κενά είναι αυτά, δεν είπα οτι είναι τα πραγματικά) ή να λέει κάποιος ναι αλλά δεν θα διορίσει πάνω απο τα οργανικά ή δεν θα έχω ισοκατανομή. Ξαναλέω τα νούμερα αυτά βγαίνουν με τα δεδομένα και τις προυποθέσεις που ανέφερα.
Αν το παρεις αυστηρά υπάρχει αναξιοπιστία στα δεδομένα.
Στον Εβρο , μάλλον ξέχασαν να στείλουν κενά για ορισμένες ειδικότητες όπως αυτή των ΠΕ80. Υπήρχαν 3 κενά, έφυγε 1 ήρθε 1 και τώρα ξαφνικά έγιναν 0. Μήπως αφήνουν να τα δώσουν για τους διορισμούς; Μπορεί να γίνει αυτό;
Μαζί σου. Αν τα κενά της τάδε ειδικότητας όμως δεν είναι αυτά δεν φταίω εγώ. Τι να κάνουμε όμως που αυτά τα κενά δόθηκαν. Δώσε μας λοιπόν τα πραγματικά κενά αν τα ξέρεις εσύ για να βάλουμε αυτά στους υπολογισμούς. Στο μεταξύ ενώ κάποιοι εδώ μέσα έχουμε φάει ώρες για να βγάλουμε απο την καλή μας διάθεση σενάρια, πίνακες κτλ ώστε να προσφέρουμε κάτι (trust, εγώ και όποιος άλλος ξεχνάω), λέμε επιστημονικά τι λάβαμε υπόψη ποιά λογική χρησιμοποιήσαμε και τι υπολογισμούς κάναμε δεν είναι και πολύ ωραίο να πλακώνει κάποιος και να λέει: ναι αλλά είναι λάθος, δεν ισχύει αυτό, δεν ισχύει το άλλο. Στο κάτω κάτω σεβάσου τον κόπο του άλλου. Αν δεν σου αρέσει μη το λαμβάνεις υπόψη. Εξάλλου όλα υποθέσεις είναι.
ναι είναι καλές υποθέσεις, τα λάθη είναι μικρά. Τα οργανικά κενά που κυκλοφόρησαν είναι σχεδόν τα σωστά και θα ήταν πιο σωστά αν υπολογίζονταν οργανικά κενά στις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας (προσοχή όχι λειτουργικά που ζητούν αρκετοί)
Τα 6 κενά Χημικών στο Ρέθυμνο (χωρίς να πάει κάποιος με μετάθεση) ξέρει κανείς τι έγιναν;
Και αυτά λέω. Είναι 6 στο ρέθυμνο και 3 στο λασίθι μαζί με άλλες ειδικότητες. Οι υπάλληλοι στις ΔΔΕ νομίζουν ότι τα έγραψαν, αλλά μάλλον στην περιφέρεια έγινε τυπογραφικό, και κάπως έτσι μεταθέσεις? μετατάξεις? Διορισμοί?
Ωραία, σε ευχαριστώ! Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην χαθούν αυτά τα κενά;