0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ αγάπη πέφτει και δεν μου αρέσει….Οι δυο ενστάσεις είναι ακόμη σε στάδιο αναμονής
Δεν μέτρησαν 2ο πτυχίο και 98 μήνες προϋπηρεσίαΤα έχω αναφέρει παλαιότερα. Δεν παρακολουθω συχνά το φόρουμ για να βλέπω τι προκαλέις και τι όχι.
Πες μου ειδικότητα, ποιο ειναι το 1ο πτυχίο σου και ποιο το 2ο;
4000 προσλήψεις μονίμων νοσηλευτών με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Υλοποιείται μια δέσμευση του πρωθυπουργού.Μαλιστα.Θα έχει βγει η κατανομή των ειδικοτήτων αυτού του διαγωνισμού και η δικιά μας ακόμη όχι.https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/8823-b-kikilias-ylopoioyme-th-desmeysh-toy-kyriakoy-mhtsotakh-gia-4-000-monimes-proslhpseis-noshleytwn-sto-e-s-y
Για ποιους λόγους έκανες τις ενστάσεις; Έχω προκαλέσει εδώ και πολύ καιρό να γράψει κάποιος ΕΝΑΝ σοβαρό λόγο ένστασης που θα δυσκολέψει τον ΑΣΕΠ, δυστυχώς κανένας δεν έγραψε κάτι. Περιμένω λοιπόν να μας πεις εσύ τους λόγους ένστασης σου, και να δούμε γιατί το ΑΣΕΠ έχει ακόμη την ένσταση σε κατάσταση αναμονής. Το λέω και πάλι, η προκηρύξεις 1και 2 ΓΕ είναι οι πιο ξεκάθαρες και οι πίνακες είναι έτοιμοι και οι δύο από τον Φεβρουάριο.Ισως έχουν αφήσει κάποιες ενστάσεις σε αναμονή για να δικαιολογήσουν την ανάρτηση τους τον Ιούνιο. ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ ΔΕ ΓΥΡΊΖΕΙ ΠΊΣΩ.
Καλά, μην τον δείρεις που έκανε ένσταση. Την επόμενη φορά θα πάρουμε την αδεια σου λεβεντη μου.
Εδώ δίνεται σε όλους μας βήμα δημόσιου διαλόγου και ανταλλαγής πληροφοριών. Δε νομιμοποιείται κανένας να κάνει τον δερβέναγα των ενστάσεων των άλλων. Και θα 'πρεπε όποιος ζητάει (με ανοίκειο αλήθεια τρόπο) τα στοιχεία των άλλων, πρώτα να αυτοσυστήνεται.