0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόρια προϋπηρεσίας: 2.5 για κάθε χρονιά (12μηνο) *ο αναπληρωτής αναλογικά με τους μήνες εργασίας του δλδ 2.5* Χ/12 όπου Χ οι μήνες τους οποίους εργάστηκε για τη συγκεκριμένη σχολική χρονιαΜόρια συνθηκών διαβίωσης : μόρια σχολείου * x/12 όπου Χ οι μήνες που δούλεψες μέσα στη σχολική χρονια.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gqcPuA0nubq_som-A0htbDQTz_Xd-iJ8S7v8MXCttwo/edit?usp=drivesdk
Μαθηματικά είναι.. Για κάποιον που δουλεύει συνήθως σε σχολεία με μικρή μοριοδοτηση (1-2 μόρια) τα μόρια προϋπηρεσίας είναι περισσότερα από τα μόρια συνθηκών διαβίωσης..Στους υπόλοιπους που είναι η πλειοψηφία σαφώς συμβαίνει το αντίστροφο, δλδ τα μόρια συνθηκών είναι περισσότερα..Όταν με το καλό διοριστειτε θα υπάρχουν όλα αναλυτικα στο teachers minedu στο μητρώο σας.Επισης , στην οριστική τοποθέτηση μοριοδοτειται ο γάμος (4), τα παιδιά (1ο-4, 2ο 4, 3ο-8 ),η εντοπιότητα (νομίζω 2) και η συνυπηρετηση (νομίζω 2)..
Σε ευχαριστώ πολυ... Αυτό το συλλογισμό τον έχω κάνει ήδη. Αλλά επειδή οι φυσικοί απουσιάζουν σχεδόν από όλα τα οργανικά κενά στην Αττική που με ενδιαφέρει... Αν δε βρω τα πλεονάσματα δεν βγαίνει συμπέρασμα
Τα έχουμε όλα αυτά στην ομάδα των αναπληρωτών βιολόγων. Ποσα κενα και πλεονάσματα αναπεριοχή, ποσα και ποια οργανικά βιολογίας πήραν οι φυσικοί και χημικοί ανα περιοχή και σε ποιά σχολεία. Πόσα και σε ποια σχολεία έχει οργανικά κενά Φυσικής Χημείας