0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η γνωστή σου στο ΣΔΕ και στο ΕΠΑΛ πήγε τζάμπα. Το κόστος και ο κόπος μιας ξένης γλώσσας είναι ένα τίποτα μπροστά σε ένα μεταπτυχιακό. Στις ραχούλες και τις βραχονησίδες πήγαιναν οι συνάδελφοι, αλλά πληρώνονταν κιόλας συν τα μόρια που έπαιρναν. Τι να τους μείνει από χρήματα και κουράγιο και για άλλα ακαδημαϊκά; Και στην τελική, δεν μασάμε όλοι φύλλα δάφνης, για να φανταστούμε ότι έτσι ξαφνικά θα μετράει το οτιδήποτε. Είναι λογικό αυτό; Δεν μπορείς τον άλλον να τον πιάνεις στον ύπνο. Είναι ανήθικο. Πόσο πιο απλά να το πούμε, για να το καταλάβετε;
Ναι διοτι ειναι το ιδιο αυτος που καθησε 3-4 φορες στο θρανιο του ΑΣΕΠ... με τον αλλον που με χαμογελο Golgate εγλυφε τον διευθυντη για καμια ωριτσα...Δεν φταιμε εμεις οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ που δεν εγινε ΑΣΕΠ αλλα καποιοι που σημερα δεν κρυβουν την χαρα τους για το μορφωμα Γαβρογλου...
Αισόδοξη εκπαιδευτικός, αν δεν ακους τι λενε οι πολιτικοί, θέμα σου. Η παιδεία και το εκπαιδευτικό σύστημα αλλάζουν συνεχώς. Δεν το ξέρεις? Με κοντόφθαμες πρακτικές του τύπου...να διοριστώ εγώ και οι άλλοι ας...δεν το εχω και δεν μπορώ να ασχοληθώ. Εσύ θα λες αυτά που λές. Οπότε οκ. Ο διάλογος που είναι σαν τους σοφιστες δεν οδηγεί πουθενά. Το κόβω εδώ. Καλό βράδυ και καλή δικαίωση. Δικαστήρια υπάρχουν πολλά να σου απαντήσουν. Δεν είμαι ειδήμων.
Ωπα ρε μεγάλε!!!Για εξήγησε μας, ποιοι είστε εσείς οι ασεπίτες ΤΕΛΟΣ πάντων. Τι νομίζετε ότι κάνατε;;; Πόσες φορές δώσατε;;;Και καλά, σε καμία δε μπορέσατε να διοριστείτε;;; Και σας φταίνε τα συστήματα;;;; Ξέρεις πόσοι από σας ενώ το παίζετε ασεπίτες, συνάμα ήσασταν και πρόσθετη με γνωριμίες, που την κατηγορείτε;; κοίτα τους παλιούς πίνακες και θα δεις. Αντε σε πολλά ταμπο το παίζετε. Φτάνει!!! Δε σας πιστεύει κανένας πλέον.
Πλάκα μου κάνεις? Δεν παίζει.
Σιγά ρε μεγάλε, που θα σου δώσουμε και αναφορά. Τα είπαμε μια, δυο, τρεις, εκατόν τρεις φορές. Κάτσε και διάβασε που αδικηθήκαμε. Άντε πια, που θα λέμε τα ίδια και τα ίδια, και μάλιστα με το υφάκι που έχεις.
Πουθενά δεν αδικηθηκατε. Συμμετείχατε σε μια διαδικασία με όρους που εσείς δεχθηκατε. Δε σας φταίει κανείς.
Λυπάμαι, αλλά είσαι άσχετος με την όλη διαδικασία. Δε θα σου την εξηγήσω, γιατί ειλικρινά βαρέθηκα.
Πώς να διοριστεί κανείς με ΑΣΕΠ, όταν μπαίναν μπροστά οι 40%, οι 24μηνοι, συν ότι στον βαθμό του γραπτού ΑΣΕΠ προσμετρούνταν και προϋπηρεσίες ξανά!Κατάλαβες μεγάλε;
Σωπα;;;; Νομος του κράτους ήταν. Όταν πρώτο έγινε που ήσασταν;;; Κι αυτοί που διορίστηκαν και τους βλέπετε με το κιαλι, πως διορίστηκαν;;;Αν έχετε κάποιο επιχείρημα, να το πείτε, αλλιως σωπάστε!
Είμαστε στην εποχή της.. συλλογής πτυχίων, όπως λέμε συλλογή γραμματοσήμων ή νομισμάτων κλπ, ε;Και εσύ προσωπικά βλέπω, όπως δηλώνεις τουλάχιστον, συλλέγεις πτυχία, ήδη 4;Εγώ θα απογοητεύσω την 21 χρονών συμφοιτήτριά σου, γιατί φυσικός ήθελα να γίνω, φυσικός έγινα και δεν το μετάνιωσα ούτε ένα νανοδευτερόλεπτο. Τώρα, το ποιος θεωρείται αναλφάβητος, ας μην το πιάσουμε καλύτερα, γιατί θα έχουμε εκπλήξεις μετά..