0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με την εκπαίδευση τώρα πήγαινε σε κανένα δυσπρόσιτο για κάνα 2 χρόνια κ με τα 40 ( ή 60 αν έχεις μάστερ) μόρια θα πιάνεις εύκολα αναπλήρωση στη συνέχεια στην πόλη σου...
ximikos00 θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στην προκήρυξη για εκπαιδευτές στα ΔΙΕΚ που βγαίνει κάθε Αύγουστο. Σε ειδικότητες που διδάσκονται χημεία έχει συνήθως αρκετές ώρες νομίζω και τα χρήματα είναι καλά. Για διδακτορικό 22 ευρώ την ώρα μεικτά, οπότε καθαρά υπολογίζω σίγουρα 18 ευρώ. Δεν μετράει η προϋπηρεσία για τη δημόσια εκπαίδευση βέβαια.Το λέω απλώς σαν εναλλακτική για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου σε περίπτωση που δεν πας τελικά σε σχολείο.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις και ιδιαίτερα μέλη τα οποία έδειξαν εντονο ενδιαφέρον και μου εξήγησαν αναλυτικά τη διαδικασία και τις προοπτικές...
Αυτό είναι πολύ σχετικό συνάδελφε.... Αν στην πολη σου δεν έχει κενά , τα μόρια δεν παίζουν ρόλο.Εγώ π.χ έχω δυο ειδικότητες, έναν κλάδο β/θμιας και έναν α/θμιας, με 153 και 160 μόρια αντίστοιχα
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ορμώμενος από αυτό, γίνεται αν έχεις δύο ειδικότητες μια β/θμιας και μια α/θμιας να συμμετέχεις και στους δύο πίνακες ταυτόχρονα και όπου σε πάρουν? Ή αναγκαστικά διαλέγεις και χρησιμοποιείς το άλλο πτυχίο σαν 2ο για τα έξτρα μόρια?
Καλησπέρα σε όλους. Αυτό είναι το πρώτο τόπικ που ανοίγω και ελπίζω να μη κάνω κάποιος λάθος...Είμαι Χημικός 35 ετών και εργάζομαι στον Ιδιωτικό τομέα (καμία σχέση με εκπαίδευση) τα τελευταία 5 χρόνια. Παράλληλα κάνω και κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Εκτός από το πτυχίο μου έχω κάνει ενα μεταπτυχιακό και το διδακτορικό μου. Με όλα αυτά υπολόγισα πως έχω κάπου στα 82 μόρια( μαζί με ξενη γλώσσα υπολογιστές κλπ)Στην Ελλάδα μόνο το δημόσιο θα μου "αναγνωρίσει" το διδακτορικό κ ίσως η 2ΓΕ/2019 να είναι και η τελευταία ευκαιρία για πρόσληψη στη Δευτεροβάθμια... Τουλάχιστον έτσι νόμισα μέχρι να γραφτώ στη σελίδα και να αρχίζω να διαβάζω για μόρια αναπληρωτές προσωρινούς πίνακες και εμπειρία...Για να μην προσγειωθώ απότομα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα και εσείς σαν πιο έμπειροι να μου απαντήσετε...1) Με μηδενική προϋπηρεσία και αυτά τα μόρια έχω κάποια τύχη?2) Αφήνω μία σίγουρη μεν, κακοπληρωμένη δε δουλειά για να πάω αναπληρωτής οπουδήποτε χωρίς να γνωρίζω αν θα έχω δουλειά τον Ιανουάριο με τους τελικούς πίνακες?3)Η 2ΓΕ/2019 αφορά μόνο εκπαιδευτικούς με εργασιακή εμπειρία και οι υπόλοιποι που ναι μεν έχουμε χαρτιά αλλά καθόλου εμπειρία αδίκως ασχολούμαστε?4) Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος Χημικός πόσες περίπου προσλήψεις θα γίνουν ή γίνονται κάθε χρόνο κ που περίπου κινούνται τα μόρια?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, οι απαντήσεις σας θα με βοηθήσουν πολύ....