0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, συνάδελφοι. Γνωρίζω ότι το νήμα πραγματεύεται άλλο θέμα, αλλά έχω μια απορία. Οι διορισθέντες συνάδελφοι της Ειδικής, αν αρνηθούν τον διορισμό, έχουν δικαίωμα πρόσληψης ως αναπληρωτών στη Γενική Αγωγή;;;
Είναι πρωτοφανές; Έγινε σε μεγαλύτερη κλίμακα όταν καταργήθηκε η επετηρίδα. Γινόταν κάθε χρόνο όταν δουλεύαμε και αντί να ανεβούμε πέφταμε θέσεις λόγω πολυτέκνων, ειδικών κατηγοριών κτλ που έμπαιναν σφήνα. Προς Θεού δεν έχω κάτι με καμία ειδική κατηγορία. Μη λέτε όμως ότι είναι πρωτοφανές. Πέστε ότι εμένα τώρα ήρθε το αυγό στον κ... και με καίει ο εαυτούλης μου.
Ασ κάνουν ότι θέλουν. Εδώ υπάρχουν αποφάσεις Στε που δεν εκτελέστηκαν . Όταν και εφόσον γίνει το δικαστήριο που θα χαθεί εκ των προτέρων το ξανασυζηταμε
MTSAG, εννοούσα μήπως μερικοί δεν ήθελαν να διοριστούν στις περιοχές αυτές και δεν τις δήλωσαν. Έχουν δικαίωμα αναπλήρωσης στη Γενική;;;
Ειναι καθαρα τυπικη διαδικασια. Πρεπει να γινει ασχετως αν απορριφθουν για να ξεκινησει η νομικη διαδικασια.
Συνάδελφοι ας επικρατήσει η λογική..με τόσες ενστάσεις λόγω των λαθών που παρατηρήθηκαν, θα αναλάβει το υπουργείο το κόστος να γίνουν οι προσλήψεις από προσωρινούς πίνακες;
Έμαθα από συνάδελφο ότι δικηγορικό γραφείο θα κάνει αίτηση ακύρωσης κατά των προσωρινών πινάκων. Προφανώς πολλοί συνάδελφοι έχουν υποστεί βλάβη , πχ χειροτέρευση της σειράς κατάταξης. Επίσης, ότι θα κινηθεί διαδικασία για να ζητηθεί αναστολή κατά των προσωρινών πινάκων. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι σχετικά;