0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είσαι η μόνη.Και σε μένα δεν περάστηκαν τα τελευταια μόρια Σεπτεμβρίου-Φεβρουαρίου 2020,ενω καταχωρηθηκαν σωστα στο ΟΠΣΥΔ.Είμαι στην 1Γ.
Οπως φαίνεται, δίκιο έχεις. Γράφω αυτές τις μέρες όσο δεν έγραψα όλα τα χρόνια που είμαι μέλος εδώ για να δω αν υπάρχουν και άλλοι με παρόμοιο πρόβλημα με μένα. Αλλά δεν βρέθηκε κανείς να έχει περασμένα έγγραφα στον ΟΠΣΥΔ αλλά όχι και την αντίστοιχη μοριοδότηση στον πίνακα ΑΣΕΠ. Μάλλον είμαι η μοναδική περίπτωση.
Να σε ρωτήσω κάτι συνάδελφε - ίσως φανεί ευκόλως εννοούμενο :Τα έγγραφά σου ήταν καταχωρημένα απλώς ή και επικυρωμένα στον ΟΠΣΥΔ;;;;;
Είδαμε κ τι έκανε ο δικηγόρος που είχαν προσλάβει συνάδελφοι, πολλοί σε αριθμό με σκοπό να σταματήσουν το κλείδωμα των πινάκων για 3 χρόνια. Ο δικηγόρος πήρε τα λέφτα του, όπως και το άτομο που τον προωθούσε στο ίντερνετ και κατά τα άλλα μια τρύπα στο νερό. Για το παράβολο η κουβέντα είναι πολύ μεγάλη. Άτομα που πλήρωςαν εκπρόθεσμα, άτομα που δεν πλήρωσαν καθόλου... Άτομα που δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να διαβάσουν την προκήρυξη και ζητούσαν απαντήσεις ρωτώντας δεξιά και αριστερά. Ίσως για μένα το μοναδικό θέμα έχουν όσοι δεν τους περάστηκαν σωστά τα στοιχεία τους, αλλά και εδώ κρατάω μικρό καλάθι. 35000 μόνο οί ΠΕ02 που ακολούθησαν σωστά τη διαδικασία και πλήρωσαν το παράβολο στην ώρα του και με σωστό τρόπο. Ήταν όλοι αυτοί ευφυίες;; (Χωρίς να μειώνω αυτούς τους ανθρώπους). Διάβασαν όμως τη διαδικασία. Από την άλλη παρακολουθούσε κόσμος τον οψυδ του όλο αυτό το διάστημα, ώστε να παρατηρεί αν χαρτιά και μόρια ήταν σωστά περασμένα. Ούτε αυτό έγινε από πολλούς. Μη ρίχνουμε λοιπόν ευθύνες από εδώ και από εκεί. Για μία φορά ας αναλάβουμε το μερίδιό μας και ας μας γίνει μάθημα για την επόμενη.
Η αιτησεις πε02 ηταν 35007....στους προσωρινους που βγηκαν ειναι 32300 ..οι 3000 περιπου που πηγαν;;;μηπως δεν ηταν στους ευφυιες;;;;
@ Sphinx2.Φίλε, πραγματικά είναι κρίμα αυτό που περνάς και δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου. Όμως αν έχεις αδικηθεί τόσο, και χωρίς να γνωρίζω πόσα θα πάρει ο δικηγόρος, φαντάζομαι πως στο τέλος θα δικαιωθείς. Και την προϋπηρεσία σου θα πάρεις και κάποιας μορφής αποζημίωση για τους μισθούς που θα χάσεις. Δίκιο δεν έχω; Άρα ίσως να μην είναι και τόσο μαύρα τα πράγματα...
Κατάφερα χθες να επικοινωνήσω με υπάλληλο του ΑΣΕΠ. Με άκουσε με προσοχή, με ρώτησε αν είναι περασμένα στον ΟΠΣΥΔ τα έγγραφα για τα οποία δεν πήρα τα αντίστοιχα μόρια στον προσωρινό πίνακα, του είπα ναι. Μετά με ρώτησε αν φαίνονται και στην αίτηση και του απάντησα και πάλι θετικά. Με ρώτησε ειδικότητα, όνομα και μετά από μια παύση που περίμενα ότι θα πάρω επιτέλους μια απάντηση, μου είπε ότι δεν ξέρει τι έγινε και να ρωτήσω στο υπουργείο. Του λέω "μα ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν ότι εκείνοι τα πέρασαν τα έγγραφα στο ΟΠΣΥΔ και ότι είναι στο χέρι σας τώρα ". "Κάντε ένσταση" η απάντηση.Και άντε πάλι να βάλω την κασέτα ότι δεν κερδίζω κάτι με την ένσταση, αφού φέτος θα μείνω εκτός. Και η τελική απάντηση με την οποία δεν μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ : "εμείς δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε ενστάσεις για να λυθούν τέτοιου είδους προβλήματα" Προσλήψεις από προσωρινούς πίνακες και δεν βαριέσαι. Όσο πιο ισχυρή είναι η θέση ευθύνης, τόσο μικρότεροι οι άνθρωποι για τους οποίους παίρνονται αποφάσεις.
Eίναι στενόχωρο όλο αυτό που περνάς και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση σου.Ο,τι φαίνεται τώρα κακό μπορεί να γίνεται κ για το καλό μας.Την προυπηρεσία όπως έχουν πει θα την πάρεις κ μπορείς δικαστικά να διεκδικήσεις αποζημίωση,κάτι είναι κι αυτό......Δεν είναι τόσο τραγικά όσο φαίνονται τα πράγματα!