0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καμια δικη δεν θα κερδιθει! σημειωσε το!
Μπορει να εχεις και δικιο. 2 παντως πρωτοδικα εχουν κερδηθει ηδη και αναμενεται η τελεσιδικη αποφαση . Το ποιες ας το ψαξουν οι συναδελφοι.
Αν κερδήθηκαν πρωτοδικα τότε δεν χρειάζεται καμμία τελεσίδικη απόφαση. Κάτι δεν μας λες καλά...
Τα ασφαλιστικά μέτρα που διαφημίζει ο δικηγόρος που έχει επιτυχίες σε εργασιακά και ΑΣΕΠ έχουν κάποιες πιθανότητες ;
Πχ. εγώ θα ήμουν στην θέση 70 αν μου είχαν βάλει τα μόρια για τα οποία έχω νόμιμα και σύμφωνα με την προκήρυξη έγγραφα. Αν δικαιωθώ φέτος, ο Α που έχει πάρει την θέση που ζήτησα, θα φύγει.
Αν κερδήθηκαν πρωτοδικα τότε δεν χρειάζεται καμμία τελεσίδικη απόφαση. Κάτι δεν μας λες καλά?
Τεράστιες... Άλλωστε τα προηγούμενα 3 χρόνια που πάλι έκανε, κατάφερε και μπλόκαρε τις προσλήψεις... Τι; Όχι;
Γενικά η όλη φάση είναι φαρσοκωμωδία και δεν ξέρω γιατί επιλέχτηκε αυτή η διαδικασία που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Επιχειρήματα τύπου πως οι συνδικαλιστές που κάνουν πάρτυ με την υπουργό την προώθησαν, δε μπορώ να πιστέψω πως ευσταθούν. Προσωπικά πάντως με βόλεψαν οι νέοι πίνακες καθώς κέρδισα καμιά 15αριά θέσεις...
PP1970, να πουλάς στον εαυτό σου φθηνές ειρωνίες.... Ναι είμαστε εκπαιδευτικοί και πρέπει να μιλάμε και να γράφουμε σωστά!!! Αν δε γνωρίζεις τη στοιχειώδη γραμματική και ορθογραφία, πώς θα διορθώνεις τα γραπτά των μαθητών;;;;Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι η ειρωνία απαιτεί εξυπνάδα και ταλέντο, ώστε να είναι εύστοχη... Για σένα το πάει αυτό....