0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
E μα ναι! ο αλλος που έχει φάει τα νιάτα του να κάνει έρευνα στα κογκολεζικα κ ειναι κογκολεζοαναθρεμένος μια χαρά θα τους τα πει, όπως κ οι καθηγητάδες στα ΑΕΙ, ο γερμανοθρεμένος ξέρει γερμανικούλια, ο γαλλοθρεμενος γαλλικουλια κ παει λεγοντας. Ο άλλος που έσκασε 5χιλιαρα στο φροντιστηριούχο απο Λαμιολαρισσες κ τα στείλανε με κούριερ θα τους κοιτάει σαν το χάνο. Σιγά σιγα πρέπει να τελειώνει το πανηγυρι κ στα "στελέχη" κ στους πίνακες αναπληρωτών. Θα μου πεις ΤΙ σου φταίνε οι άλλοι που όντως τη πυρώσανε τη καρέκλα? ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2-3 ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΛΠ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ 503 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3-4 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣΣ 2-3 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ.ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
Αγαπητοί φίλοι μου ! Σας παρακολουθώ τόσο καιρό να διαφωνείτε , άλλοι να φωνάζετε άλλοι να ορέγεστε γραπτό διαγωνισμό ,άλλοι να είστε διστακτικοί ,άλλοι να το σκέφτεστε . Για να βγείτε από το αδιέξοδο : Γραπτός διαγωνισμός δεν γίνεται ,ούτε με αυτή ούτε με άλλη κυβέρνηση . Δεν το επιθυμούν οι πολιτικοί και θεωρώ ότι κάνουν καλά . Ηρεμήστε και απολαύστε τους διορισμούς σας . Καλή επιτυχία !!
Εχετε δίκιο δεν τον Θέλουν οι πολιτικοί τον γραπτό... https://www.e-nomothesia.gr/law-news/demosieutheke-phek-nomos-4765-2021.html
Ok ας μη γίνει γραπτός . Αλλά αυτό το χάλι με τα αγορασμένα χαρτιά πρέπει να τελειώσει. Προυπηρεσία + κοινωνικα κριτηρια κ τελος. Όποιος κάνει μάθημα ας παίρνει μόρια. Τουλάχιστον κάνει αυτός μάθημα δεν αγοράζει τη προυπηρεσία στους Λειψους κ στα βουνα με κούριερ. Ας ξεβολευτούνε λίγο που μπαστακωθουν απο πάνω μας γιατί σκανε 5χιλιαρα στη βουλγαρία. Ελεος.
Καλημέρα . Να σου θυμίσω ότι υπήρξαν κάποιοι που αγόραζαν τα θέματα του ΑΣΕΠ από τα μεγάλα φροντιστήρια της εκείνης εποχής ...για ψάξε το λίγο !
Γιατί ,υπάρχουν αποδείξεις ότι όλα τα μεταπτυχιακά είναι αγορασμένα ; 3μιση χρόνια ματώσαμε με πτυχιακή εργασία !