0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο κατω κατω το Υπουργειο ειναι αυτο που αφηνει Υπονοιες λεγοντας "ελα να δωσεις εξετασεις στην γλωσσα που εκανες το μεταπτυχιακο σου η ακομα χειροτερα το διδακτορικο σου"...ΟΧΙ εγω...
Καλημέρα . Να σου θυμίσω ότι υπήρξαν κάποιοι που αγόραζαν τα θέματα του ΑΣΕΠ από τα μεγάλα φροντιστήρια της εκείνης εποχής ...για ψάξε το λίγο !
πωωωωω.... δηλαδή έγραψα καλύτερα κι από αυτούς που ήξεραν τα θέματα? πόσο μάγκας είμαι ρε φίλε...
Για γραπτό διαγωνισμό κάνει λόγο ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου Ταμίας ΟΛΜΕ Γενικός Γραμματέας ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. σε άρθρο του... https://www.esos.gr/arthra/73695/1o-vima-egine-tora-monimopoiisi-anapliroton-neo-diagonismo-asep?
Nα κοψει τις αηδίες με τα αγορσμένα διδακτορικά + προφισιενσι κ ας μετράει μονο προυπ.
Συγνώμη, αλλά δεν δουλεύει ο νέος εκπαιδευτικος έτσι, δουλεύει αυτός που έχει 5χιλιαρα. Ας βάλει γραπτό ή ας πριμοδοτεί τα δυσπρόσιτα . Ας πάει ο νέος εκπαιδευτικος σε καμία Κάρπαθο Σάμο σε τίποτα Σφακιά που βγάζουν αβερτα ειδικές προσκλήσεις αντί για να περιμένει το βουλγαρικό διδακτορικό με κούριερ.
εχω 2 πτυχια με άριστα κ 2 μεταπτυχιακα εκ των οποίων το ένα στη