0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν αποφάσεις του ΣτΕ για το 2004 και 2006 υπάρχουν και είναι απορριπτικές.Ορίστε το κείμενο της απόρριψης για την δίκη μας προσφυγή. Τα ονόματα προφανώς έχουν αφαιρεθεί.https://www.docdroid.net/Vf3N4IV/ste2-pdf
Η δίκη έγινε τον Σεπτέμβρη στο Σ.τ.Ε. και αναμένεται οσονούπω η απόφαση μέσα στο θέρος ή νωρίς το φθινόπωρο.Είτε δεν το γνωρίζατε είτε δεν προσφύγατε με έφεση εσείς που λέτε για απόρριψη οριστική των του 2004 και 2006.
Έφεση δλδ.
Η έφεση είναι για την απορριπτική απόφαση του Δ.Ε.Α. το 2018 όταν μαζί συνεκδικάστηκαν και δικαιώθηκαν οι του 2008(και διορίστηκαν) και οι του 2004 και 2006 απορρίφθηκαν λόγω κλειστών πινάκων με ψήφους 2-1.
Έχω δώσει χρήματα για το ΣΤΕ το 2019, η συνάδελφος μου είπε ότι χάσαμε πέρσι το καλοκαίρι,μακάρι να είναι όπως τα λες.
Τι θα πεις έδωσες χρήματα για το ΣτΕ το 2019...? Εγώ πήγα στα δικαστήρια απο το 2015... μέσα στο εύλογο
Εγώ πάλι πήγα το 2016 εκτός ευλόγου..δεν ασχολήθηκα μετά και τον Απρίλιο του 19 με ειδοποίησε ο δικηγόρος ότι πρέπει να προσφύγουμε στο ΣΤΕ,υπέθεσα ότι χάσαμε πρωτόδικα γιατί δεν σου τα εξηγούν με σαφήνεια .πλήρωσα λοιπόν και θεωρητικά περιμένω..αυτό που θυμάμαι είναι πως έλεγε ότι θα προσέφευγε πάνω σε μια άλλη απόφαση ,όχι την 527.