0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα μπορούσαμε ως σύλλογος , να θέσουμε ως εναλλακτικό αίτημα για να αποσυμφορηθεί ο κλάδος των εκπαιδευτικών, τον διορισμό τους στις δύο τελευταίες τάξεις των δημοτικών σχολείων; Από τα ΜΜΕ και από ανακοινώσεις ιδιωτικών δημοτικών σχολείων αλλά και από συνεχείς προσκλήσεις του ΥΠΕΠΘ προς δασκάλους να υποβάλλουν αιτήσεις για αναπληρωτές φαίνεται ότι ιδιαίτερα φέτος το πρόβλημα ανεύρεσης δασκάλων για διορισμό είτε ως μονίμων είτε ως αναπληρωτών είτε ως ωρομισθίων είναι είναι πολύ μεγάλο.Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πιέσουμε ώστε να κάμψουμε την άρνηση της ΔΟΕ ενόψει διεκδίκησή μας ενός τέτοιου αιτήματος προς το ΥΠΕΠΘ.
Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση όλων των υπολοίπων και αγωνίζονται εξ ονόματος όλων μας, γνωστοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία και θυσιάζοντας ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, προκειμένου να διασφαλίσουμε όλοι εμείς το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, διεκδικώντας και αγωνιζόμενοι για το καλύτερο. Προσωπικά, σας ευχαριστώ πολύ.