0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαθητής τραυματίζεται σοβαρά 5 λεπτά πριν λήξει η τελευταία ώρα. Ο εφημερεύων πιστεύει ότι στις 2 λήγει το ωράριο και αποχωρεί αφήνοντας τον μαθητή μόνο του στο γραφείο του διευθυντή/συλλόγου. Μάντεψε τι είπε το δικαστήριο.....
ότι νάναι, άφησε τραυματισμένο μαθητή και άλλες τέτοιες μπούρδες. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχεις σώας τας φρένας και στοιχειώδη επίγνωση του ρόλου σου ως εκπαιδευτικός και να αφήσεις μαθητή σοβαρά τραυματισμένο και να σηκωθείς και να φύγεις; Μιλάμε προφανώς για κάποια περίπτωση σοβαρής ψυχασθένειας ή απίστευτης ανευθυνότητας όπου και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να μην ξανα μπει σε χώρο σχολείου, είναι άτομο επικίνδυνο.
Ιστορία που μπάζει γιατί στο σχολείο 2 παρα 5 αποκλείεται να μην ήταν κανένας άλλος. Δεν είχαν μάθημα τα τμήματα; έφυγαν δηκαδη όλοι οι καθηγητές αφηνοντασ παιδί χτυπημένο; ο μαθητής γιατί ήταν έξω; ο διευθυντής πού ήταν;
Η εφημερία λήγει στην λήξη του ωραρίου.Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, το μόνο που θυμάμαι καλά είναι ότι το δικαστήριο την ΤΙΜΩΡΗΣΕ για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και μετά τη λήξη του ωραρίου. Αυτά για ορισμένους που κοιτάνε τα ρολόγια...Άπαξ και ο μαθητής περάσει τα κάγκελα, οι καθηγητές έχουν την γονική μέριμνα μέχρι να αποχωρήσει από αυτό.Νομίζω η περίπτωση είναι στην διατριβή που έβαλα προηγουμένως.
Σε αυτό θα συμφωνήσω, δεν είναι πάρκινγκ παιδιών το σχολείο.Κατά τα άλλα, θα συμβούλευα να διαβάσετε προσεκτικά την διατριβή όταν θα έχετε χρόνο. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και η πλειοψηφία έχει μαύρα μεσάνυχτα.Λίγοι κατανοούν ότι οι εκπαιδευτικοί είναι νομικά οι κηδεμόνες των μαθητών εντός σχολείου, ειδικά στα δημοτικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στο ρεζουμέ:Πήγατε το παιδί νωρίτερα και η πόρτα ήταν ανοιχτή (κακώς) και μπήκε μέσα και η νηπιαγωγός το έστειλε πάλι έξω. Στη συνέχεια περιμένατε την κανονική ώρα έναρξης κατά την οποία η νηπιαγωγός έκανε μία γενική ανακοίνωση σχετικά με την πρόωρη παραλαβή των παιδιών. Σας πείραξε γιατί το θεωρήσατε προσωπική μομφή. Το πιθανότερο είναι ότι η νηπιαγωγός απλά δεν ήθελε να σας φέρει σε δύσκολη θέση μιλώντας σας προσωπικά.Κι επειδή η "στατιστική" σου είχε μόνο μία απάντηση, η δικιά μου απάντηση (είμαι εκπ/κός