0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σύμπτωση, κι εγώ το ίδιο.Την πραγματικότητα δεν μπορείς να την κατανοήσεις από ότι φαίνεται. Είναι δύσκολο να την καταπιείς. Τόσα στοιχεία κι όμως επιμένεις να ζεις στο δικό σου φανταστικό κόσμο όπου έγινε παγκόσμια συνομωσία να μειωθούν οι ώρες σας, να συγχωνευθούν τα σχολεία για να πολλαπλασιαστουν τα κενά βιο-γεω και να βγεις πλεονασματικός εσύ. Φέρε στοιχεία για αυτά που παπαγαλίζεις και τα ξαναλέμε. Ναι, πρώτα σε μαθηματικούς κι έπειτα σε φυσικούς. Άρα; Αφού το κατάντησαν τσόντα, ας μην αγωνιστούμε να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί, ας πάρουμε καμια 300ρια φυσικούς ακόμα να το διδάσκουν έτσι; Πόσο αστείος..Αφού την εκφύλισες μια χαρά δυο σειρές πιο πάνω.Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνει ο άλλος. Διορισμοί σύμφωνα με τα οργανικά κενά. Για όλους. Αυτά τα πρώτα εμείς οι φυσικοί κι έπειτα οι άλλοι να τα ξεχάσετε. Και μπράβο στην κυβέρνηση που δεν υπέκυψε στον γκρούεζα! Ισονομία όπως λέει και το σύνταγμα. Όχι κυρίαρχες ειδικότητες και οι υπόλοιποι στον καιάδα.Ο μόνος που συκοφαντεί εδώ μέσα και δε βλέπει το δίκιο αλλά θέλει να γίνουν διορισμοί με...κύρος και αξία πτυχίου είσαι εσύ!Έγιναν για πρώτη φορά 87 διορισμοί ΠΕ04.05 σε 149 κενά. Που 87 δεν ήταν οι θέσεις μας στους δυο τελευταίους ΑΣΕΠ μαζί!Σε σας έγιναν 87 σε 84+3. Πάνω από 100% κάλυψη. Ακριβώς, δε σκοπεύω να αφήσω τα ψέμματα, τις κατηγορίες και τις διαστρεβλώσεις σου αναπάντητες.Επειδή είμαστε όντως μειοψηφία, δε θα πρέπει να ακουγόμαστε έτσι; Ας περάσει η γραμμή της πλειοψηφίας ακόμα κι αν έχει άδικο! Οι οργανωμένες μειοψηφίες όπως λες (που μια χαρά πολλοί ήταν, για αυτό και περνούσε η γραμμή τους) μεθόδευσαν τους διορισμούς τόσα χρόνια στο παρελθόν αφού "έσπασαν" τον κλάδο για να απολαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος. Που ήσουν τότε Οδυσσεάκο; Τότε ήταν όλα καλά ε;
ULYSSES1 Ωραίους χαρακτηρισμούς προσδίδεις...άκου εκεί με άτομα σαν εσένα;.... Πιο πριν είπες για φτώχια,μιζέρια κτλ..Για κουλαρε λιγο. Σας συμφέρει που είμαστε όλοι μαζι και περνάτε τις ώρες μας, μη φωνάζετε κ από πανω. Έχεις άδικο σχεδόν σε ολα απλά ο λόγος που στέλνω μιας και ειρωνεύεσαι τους Γεω και
Πότε και πώς διορίστηκαν τόσοι υπεράριθμοι φυσικοί; Μέχρι και τον διαγωνισμό του 2006, νομίζω ήταν ένας κλάδος. Το 2008 διορίστηκαν όλοι αυτοί οι υπεράριθμοι;;
Γκαγκάριν Διάλογο με παραθέσεις τάχα;;Μόνο συκοφαντίες και προφητικές κατάρες διαβάζω από εσένα.Γιατί;
Σου φταίμε οι φυσικοί επειδή μας υποχρέωσαν να συγκατοικούμε σ' ένα κλάδο με άτομα σαν εσάς;Γιατί δεν απαιτούσατε με την συκοφαντική ομάδα των αναπληρωτών βιολόγων την απόσχισή σας σε άλλο κλάδο;
Και δεν μου λες ρε έξυπνε ΓκαγκάρινΣε ποιο γυμνάσιο θα έχεις πλήρες ωράριο με τις ώρες της ειδικότητά σου μόνο;Που πρέπει να έχει τουλάχιστον 7 τάξεις Α και 7
Μήπως παραείχατε πολλές ρε Οδυσσεάκο; Διάβαζα πιο κάτω τον αξιόλογο συνάδελφο Touristakos (καθόλου ευτυχώς σαν του λόγου σου) που έλεγε για 8 ώρες στο ΕΠΑΛ; Είμαστε με τα καλά μας;
Υπάρχει επάλ πουθενά στον κόσμο που έχει λιγότερες ώρες από τρεις σε κάθε τάξη φυσική; Και μάλιστα βλέπεις κατάχρηση των φυσικών..Τι είδους τεχνολογικό σχολείο εσύ φαντάζεσαι; Απίστευτο...
Θα απαντήσω με ερώτηση. Τι είδους λύκειο δεν έχει ούτε ΜΙΑ ώρα μάθημα γεωλογίας;
Εδώ έχεις δίκαιο. Δεν φταίω εγώ σαν φυσικός για αυτό.Και ποτέ δεν θα σου πω ότι δεν πρέπει να αυξηθούν οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος.
Δεν θα σε καταδικάσω όμως γιατί δεν μπορείς να συμπληρώσεις ώρες και θα κάνεις αναγκαστικά απ' τα μαθήματα του κλάδου μας...
Είναι κρίμα που σε ένα κλάδο με άτομα υψηλών προσόντων και νοημοσύνης μας έφεραν σε κατάσταση να ενδίδουμε σε συκοφαντίες και άσκηση ρητορικών ακροβασιών. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μείναμε οι μισοί φυσικοί. ΟΚ.Ας σταματήσει πια η συκοφαντία. Πέτυχε το στόχο της...