0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τη φτώχια που αναφέρθηκε ο καθένας θέλει να μπει στο σχολείο για δικούς του λόγους,όχι απαραίτητα οικονομικους. Εγώ προσωπικά μετά από 7 χρονια μεταδιδακτορικης εμπειρίας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και Ελλάδα με 20+ δημοσιεύσεις σε θέση Επίκουρου που έκανα αιτηση πήραν αλλον υποψήφιο με λιγότερα τυπικά προσόντα και όταν ήταν να κάνω ένσταση στο υπουργείο με απείλησαν ξεκάθαρα ότι αν το κάνω δεν θα βρω θέση σε κανενα πανεπιστήμιο. Τόσο σαπιλα. Όλα ήταν ματαια. Χίλιες φορές το σχολείο λοιπόν!! Και δεν το κάνω λόγω φτώχειας...εξάλλου ανέλιξη υπάρχει και στην εκπαίδευση.
Χωρίς να μπορώ να αντιπαράθεσω νούμερα όπως εσείς αυτό που γνωρίζω με το λιγοστό μυαλό μου και από εμπειρία στα σχολεία (Αθήνα και Ξάνθη που δίδαξα) είναι:1. Οι φυσικοί στα σχολεία προτιμούν βίο και Γεω Α και
Συναδελφε τωρα μην τα βαζουμε με ολους και με ολα και μην μηδενιζουμε πραγματα.. Λες και δεν περασαμε και εμεις απο τις σχολες και δεν ξερουμε τι και σε τι επιπεδο μπορει να διδασκονται μερικα μαθηματα! Δεν εχει νοημα να "μετρησουμε" την δυσκολια της καθε σχολης! Γιατι μετα οι φυσικοί θα σας πουν οτι το γεωλογικο ειναι μιση σχολη εκδρομες και αυτο δεν θα οδηγησει πουθενα!Αν και πιστευω οτι δεν πρεπει να γκρινιαζουν οι Φυσικοι για την κατανομη, γιατι εχουν παντα υπεραριθμιες και οι υπεραριθμιες τους κοστισαν σε ολους τους ΠΕ04 και τους χαντακωσαν και ειδαμε αδικιες σε ΠΕ04.4,04.5. Παρολα αυτα πιστευω οτι η ελλειψη φυσικών σε μερικά χρονια θα δημιουργησει προβλήματα και κενα στα σχολεια, αν δεν συνεχισουν να γινονται διορισμοι..
ΠΕ02 1346ΠΕ03 1106ΠΕ04.01 87!!!Νομίζω ότι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για τη θεωρούμενη ναυαρχίδα του ΠΕ 04! Μήπως όλοι οι ΠΕ 04 θα έπρεπε να προβληματιστούμε αντί να τσακωνόμαστε;
Εντάξει οπως το δει ο καθενας! Ας δουμε το ποσοστο καλυψης οργανικώνΠΕ02 98%ΠΕ03 90%ΠΕ04.01 103.5%
https://www.smithsonianmag.com/smart-news/dna-pioneer-james-watson-loses-honorary-titles-over-racist-comments-180971266/Ο Watson έχει μεγαλο ιστορικό ρατσιστικών και σεξιστικων συμπεριφορών. Διεθνώς έχει προκαλέσει οργή για αυτό κ στην επιστημονική κοινότητα. Προφανώς κ οι κακοί βιολόγοι δεν προκαλεσαν την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε. Αναμφισβήτητα επιστήμονας που άφησε το στίγμα τού, αλλά με επικίνδυνες απόψεις κοινωνικά. Επειδή αναφέρθηκε δλδ κ καλο ειναι να μη μιλάμε μόνο για κενά κ αριθμους.
Ulysses1 μαγειρεματα βλεπει οποιος δεν βλεπει την αληθεια.. ναι σας εχουν στην μπουκα λες και ολη η γη γυριζει γυρω απο εσας.. στην δεδομενη χρονικη στιγμη δεν εχετε κενα αυτη ειναι η αληθεια αλλοι τωρα εχουν για αυτο πηραν περισσοτερες θεσεις διορισμου! Λαχειο ηταν απλα, τωρα εκατσε σε εμας αυριο σε εσας..
είστε επιρρεπής στην αρνητική κριτική τελικάΈχω ακούσει τις απόψεις του watson έχω ακούσει και τότε τεκμηριωμένα τι εννοούσε,Γενικά είναι όχι ντροπή όνειδοςπου τον πιάνουν στο στόμα τους