0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε, περιορισμένα είναι ΕΥΤΥΧΩΣ τα περιστατικά με τους παλαβούς που κλείνουν 4χρονα έξω, που φωνάζουν/βριζουν κλπ οκ. ΑΛΛΑ τα υπόλοιπα που γράφω ΚΑΘΟΛΟΥ περιορισμένα είναι -είναι δομικά στοιχεία του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Η μη τήρηση εργασιακού ωραρίου, οι στρατηγικοί "διορισμοί" σε σχολεία που ο άλλος απο πριν ΞΕΡΕΙ ότι δεν θα πατήσει ή θα πατήσει για 1 χρόνο (τώρα για 2) κ μετά "αποσπάσεις" για 10ετιες ολόκληρες σε βάρος των παιδιών της υπαίθρου, οι καθγητές που απλά βαριούνται να κάνουν μάθημα ΔΕΝ είναι περιορισμένα. Τα είχαμε σαν μαθητές κ τα βλέπουμε τώρα σαν εκπαιδευτικοί, ΙΔΙΑ κατάσταση με λιγότερους παλαβούς γιατί τώρα τους βάζουν στα γραφεία για να μην βρουν κανα μπελά. Και ΔΕΝ εχει να κάνει με ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ. Το ΧΑΛΙ αυτό που υπάρχει στη τελική είναι περισσοτερο ευθυνη της ΝΔ, ΑΥΤΟΙ ήταν δεκαετιες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ και δεν άλλαξαν ΤΙΠΟΤΑ και ΤΩΡΑ που ΞΑΝΑβγήκαν εφαρμσαν ΑΚΡΙ
Πες τα. 'Οποιος εδώ μέσα δεν παπαγαλίζει ανοησίες για τον κακό καπιταλισμό εν ετει 2021, είναι κομματόσκυλο της ΝΔ.
Μίλησε μας λίγο για τη θέση σου στη Διεύθυνση.
Να θυμίσω ότι δεν κυβερνάει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ, αλλά η σημερινή κατάντια προέρχεται από την απαξίωση του κράτους σε όλες τις βασικές κοινωνικές δομές. Αλήθεια, πείτε μας τι αξιολόγηση γίνεται στο υπόλοιπο δημόσιο. Ή μήπως είναι απλά στα πλαίσια του να φέρουμε ό,τι πιο απαξιωτικό και καταστρεπτικό ξενόφερτο, όπως η αγγλοσαξονική αξιολόγηση; Καλοφόρετη και η ευρωπαϊκού τύπου "αποκέντρωση" που αναφέρουν τα σημερινά άρθρα, πιάστε από τώρα καλές σχέσεις με τους τοπικούς δήμαρχους και διευθυντές σας, για καλή αξιολόγηση και πρόσληψη.Και επιτέλους ασχοληθείτε με κάτι σημαντικό όσον αφορά τα σχολεία, γιατί η τόση επιμονή, ίσως, λέω ίσως, δείχνει κομματική προέλευση αυτής.
Δεν ξέρω κύριε αν αναφέρεστε σε μένα στο σχόλιό σας αλλά αν αναφέρεστε σας το επιστρέφω. Και επιτέλους όλες οι τοποθετήσεις έχουν μία χροιά προσωπικής ιδεολογίας όπως και η δική σας.
ΑΡΑ το ζόρι είναι γιατί ΕΜΑΣ κ όχι τους ΑΛΛΟΥΣ στο υπόλοιπο δημόσιο -πείτε το ντεεεεεεεεε οκ γιατί τα υπόλοιπα με την αξιολόγηση κ την αποκέντρωση του σατανά κ τους αγγλοσαξνες ακούγνται λίγο αστείο, όταν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σύστημα η κυρία των 500 ευρω που της βγαίνει το νεφρί να καθαρίζει σκάλες τα ΣΚΑΕΙ στο φροντιστήριο για να μάθει το παιδί της γράμματα. Μάλλον πήγατε -όπως οι περισσότεροι από εμάς- σε ένα μέτριο σχολείο (με 1-2 εξαιρέσεις), πληρώνανε οι γονείς σας από 1η -2ρα δημοτικού για να πάρετε το Lower, πληρώνανε να πάρε to προφισενσι, πληρώνανε για να πάρετε το ρημαδογκρουντστουφε, πληρώνανε για να μπείτε στο πανεπιστημιο κ τώρα που πιάσατε το Γρκικ Ντριμ κ γίνατε εσείς ο ιδιος καθηγητής κ ήρθε η ώρα να αράξετε κ εσείς όπως αράζανε οι δικοί σας καθηγητές -ξαφνικά σας αμολάνε μια μπόμπα κάτι εκεί με αποκέντρωση κ αξιολογηση -βασανιστηρια που κάνουν οι αγγλοσάξονες στους εκπαιδευτικούς τους! ΔΕΝ θα γίνει τίποτα, μην ανησυχειτε είσαστε στη σωστή χώρα, με τη σωστή υπουργό
Μόνο η πρώτη πρόταση περί ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, καθώς οι υπόλοιπες αφορούσαν κάθε οσφυοκάμπτη και πρόθυμο εδώ μέσα.Μετά το πετσόκομα της Marilita87 όμως, λογικό να έχετε την μύγα.Χαρά μου να είμαι απέναντι από αυτή τη σαπίλα που πάνε να μας φορέσουν και δυστυχώς κάποιοι υποστηρίζετε. Χαρά μου να αναφέρετε ότι έχω κάποια προσωπική ιδεολογία και όχι ατομικό ή κομματικό συμφέρον.Γενικότερα να θυμάστε ότι εμείς δεν ντρεπόμαστε να μιλήσουμε εναντίον της αξιολόγησης στο σχολείο μας ή στη Διεύθυνση που πήραμε απόσπαση, εσείς όμως σίγουρα μόνο εδώ μπορείτε να χαρείτε υμνόντας την.