0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλούμαστε να αξιολογήσουμε για να αναλάβουμε δράσεις από Σεπτέμβρη να διορθώσουμε αυτά που δεν είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε. Καλούμαστε δηλαδή να αναλάβουμε ευθύνες άλλων.
Καλούμαστε να αξιολογήσουμε για να αναλάβουμε δράσεις από Σεπτέμβρη να διορθώσουμε αυτά που δεν είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε.
Καλούμαστε δηλαδή να αναλάβουμε ευθύνες άλλων.
ΥΓ. Το επιχείρημα ότι όποιος διαφωνεί με την αξιολόγηση δεν έχει διαβάσει το φεκ με ηρεμία, δεν θα μπω στον κόπο να το σχολιάσω.
Που αναφέρεται στο να διορθώσουμε και μου διέφυγε; Ερμηνεία και αυτό;Ενδιαφέρον. Τελικά, η αξιολόγηση είναι ευθύνη (καθήκον -και άρα, ανάγκη- εννοείς;) κάποιων; Ποιων;Και πολύ καλά θα κάνεις. Κάποιος το έχει αναφέρει κάποιες αναρτήσεις νωρίτερα (εγώ πάντως, ο οποίος -για να σε γλυτώσω από τον κόπο να διαβάζεις τις προηγούμενες αναρτήσεις- διαφωνώ με αυτό το πλαίσιο αξιολόγησης, όχι).
Γνωρίζω πολύ καλά! Πήρε όμως και ο αδελφός μου ο οποίος είναι σε ιδιωτικό και δημόσιο φορέα, συγκρεντρώνει περί τα 10.000 το μήνα και δεν έχει καμία σχέση με τον κόβιντ στα νοσοκομεία που εργάζεται. Λαικισμοί. Φθηνοί και κοστοβόροι. Πέσατε θύματα εύκολα εύκολα.
Στις διαδικασίες, άρθρο 5 πρόταση 1010.προτάσεις περαιτέρω βελτίωσης ή ανάληψης πρωτοβουλιών για το επόμενο σχολικό έτος.
Ναι, το αναφέρει αυτό αλλά, το "προτείνω" νομίζω απέχει κατά πολύ από το "διορθώνω", όχι;
dors,Θα σου έλεγα πως το "ή" παίζει μεγάλο ρόλο στην πρόταση "ή ανάληψης πρωτοβουλιών" αλλά θα μου έλεγες πως παίζω με τις λέξεις. Καταλαβαίνω γιατί το λες αλλά θέλω να σε διαβεβαιώσω πως δεν έχω καμία πρόθεση για σοφιστείες. Πιστεύω πολύ στο λόγο και νοιώθω πως ο όποιος αντίλογος απέναντι στην έωλα διατυπωμένη εγκύκλιο της αξιολόγησης πρέπει να μη μας παρασύρει σε "τυράκια" που αφήνουν οι συντάξαντές την για να αναλάβουμε περισσότερα καθήκοντα απ' όσα θα έπρεπε στο πλαίσιο μίας ορθά σχεδιασμένης διαδικασίας αξιολόγησης. Ούτως ή άλλως, αυτό το κομμάτι ξεκίνησε για να υποδείξω πως, η όποια ερμηνεία πως καλούμαστε να διορθώσουμε δεν είναι ρητά διατυπωμένη αλλά προκύπτει ως ερμηνεία και πιστεύω πως, μετά από αυτή μυ την αποσαφήνιση, να συμφωνείς. Τώρα, αν δεν αναιρεθεί η εγκύκλιος και εμείς δαγκώσουμε τα τυράκια / δολώματα που υπάρχουν, θα φταίμε εμείς και η ερμηνευτική μας ματιά.Φιλικά.
Δεν έχετε ενημερωθεί συνάδελφοι για το τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η αυτοαξιολόγηση πριν αποφασίσετε αν επιθυμείτε να συμμετέχετε ή όχι;Υπάρχουν συγκεκριμένοι οδηγοί καθώς και υποστηρικτικό υλικό από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, οι οποίοι έχουν σταλθεί σε όλα τα σχολεία.Να ένα link με τον κυρίως οδηγό http://iep.edu.gr/el/odigoi-kai-ergaleia-mΕδώ από την πρώτη σελίδα κιόλας αναφέρει ότι πρώτα αξιολογούμε, κατόπιν χρησιμοποιούμε τα αποτελέσματα για να στοχοθετήσουμε και κατόπιν για να υλοποιήσουμε. Δείτε όλο το pdf γιατί σε επόμενες σελίδες γίνεται ακόμα πιο σαφές.Γενικότερα καλό είναι να ενημερώνεστε για κάτι πριν το απορρίψετε ή πριν το ασπαστείτε.
Είναι πολύ χρήσιμος ο σύνδεσμος που παραθέτεις αλλά η υλοποίηση αφορά στο διάστημα Οκτώβριος 2021 - Μάιος 2022 και, συνεπώς, στη
Προφανώς η υλοποίηση αφορά τον Οκτώβριο. Είναι ένα ενιαίο σχέδιο - όπως ελπίζω τώρα να διάβασες - που αφορά μια κυκλική όπως λένε διαδικασία. Αξιολογώ, στοχοθετώ, υλοποιώ και φτου κι απ’ την αρχή.Η αντίδραση η δική μου και από ό,τι έχω καταλαβει των περισσοτέρων που αντιδρούν έχει να κάνει με τη συνολική διαδικασία της οποίας η Α φάση είναι αναπόσπαστο κομμάτι αλλά δεν σημαίνει από μόνη της τίποτα, γιατί αποτελεί απλά τον προθάλαμο για τις άλλες 2 φάσεις. Γι’ αυτό λέμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία πάει να μας αποδώσει ευθύνες για πράγματα που δεν έχουμε καμιά δικαιοδοσία να διορθώσουμε...Ελπίζω τώρα που ενημερώθηκες να κατανοήσεις πόσο άκαιρα ήταν τα μηνύματά σου, όταν προσπαθούσες να εξηγήσεις στους συναδέλφους τι δεν είχαν καταλάβει ή τι ερμήνευαν λάθος, όταν εσύ ο ίδιος δεν είχες μπει στον κόπο να μάθεις για ποιο πράγμα μιλάς.