0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προτείνω , λοιπόν, σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ να δώκουν όλοι ψιλά από 50 λεπτά έκαστος, να τα μάσουμε σε φορτηγά (καρότσες) και να φύγουν όλα για Μαρούσι, να τα αδειάσουν εκεί στην άπλα του Υπουργείου . Καλό;;;;; Ψηθείτε να κάνουμε ινσταλέισον στο Μαρούσι, να πιάσουν και τόπο
Προβλέπεται φυλάκιση λόγω αποχής από την αξιολόγηση; Μου λείψε η webex...
Όσο για το πεκες Κρήτης, ωραία λόγια, αλλά το έργο του δεν το κάνει. Όποιος χρειάζεται βοήθεια για τη διδασκαλία θα βρει υλικό από άλλα πεκες όχι από αυτό της Κρήτης! Εντάσσεται λογικά στην νοοτροπία των υπολοίπων. Και αν δεν παράγεις έργο πώς να μην τρέμεις την αξιολόγηση!
Σας επιστρέφω κάθε λέξη. Προσπαθείτε να εκβιάσετε και να τρομοκρατήσετε. Εσείς, ούτε οι διευθυντές, ούτε το υπουργείο που πράττει τα αυτονόητα.
Εγώ πάντως παρακαλάω να βγάλει το μονομελές δικαστήριο (στο οποίο απευθύνθηκε η κεραμέως) καταχρηστική την απεργία.
Νομίζω το ΠΕΚΕΣ Κρήτης πρέπει να κάνει μήνυση στον TimPap για συκοφαντική δυσφήμιση.Εμείς εκβιάζουμε και να τρομοκρατούμε, επειδή συζητάμε.Ενώ το υπουργείο που με νόμο απειλεί με περικοπή ενός ολόκληρου μισθού ως ελάχιστη ποινή για μη συμμετοχή στην αξιολόγηση, δεν το κάνει;Έχουν χάσει το νόημα τους οι λέξεις, με αυτό το κομματόσκυλο που μας κατσικώθηκε εδώ μέσα.
μήνυση ... για συκοφαντική δυσφήμιση.
Έχεις συμμετάσχει ποτέ σε απεργία; Κάποιοι από εμάς έχουμε χάσει μισθούς μήνα κάνοντας απεργίες. Ή απεργείτε ή μας κοροιδεύετε!