0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΟΛΜΕ να μας πει τι θα κάνει όταν βγει τελεσίδικα (αυτονόητο) παράνομη η απεργία. Δεν βαρέθηκαν να χάνουν;
Ωραία! Την επομένη θα απέχω από τα δικά μου εξωδιδακτικά καθήκοντα, ώστε να τα κάνεις εσύ!
Η αυτοαξιολόγηση δεν είναι εξωδιδακτικό καθήκον, είναι αυτοταπείνωση.
Η ΟΛΜΕ να μας πει τι θα κάνει όταν βγει τελεσίδικα (αυτονόητο) παράνομη η απεργία.
Μανιχαιστική λογική και λογιστική. Με τους όρους «απεργοσπάστης» και «απεργός» θα χαρακτηρίσεις μόνο τους συναδέλφους; Για εμένα δεν υφίσταται καμιά απεργία. Όχι τώρα που βγήκε παράνομη, αλλά από την πρώτη στιγμή που εφευρέθηκε από την ολμε. Ο διευθυντής, ο όποιος διευθυντής, έχει την ευθύνη να τρέξει το σχολείο σε όλα τα επίπεδα. Δεν παίζει παιχνίδια για την πολιτική του επιβίωση, όπως ο κάθε συνδικαλιστής! Είναι ένας τρόπος εκβιασμού η χρησιμοποίηση τέτοιων εκφράσεων.
Ναι, οκ, πέρα από την ηθική δικαίωση όμως, αν ο στόχος ήταν να ακυρωθεί, να μείνει στα χαρτιά, δε ξέρω γω τι η αξιολόγηση, τότε αυτός ο στόχος φαίνεται πως χάνεται.
Σύντομη ειδησεογραφία: Η έφεση που κατέθεσε η ΟΛΜΕ πήρε δικάσιμο για τέλη Γενάρη. Η ΑΔΕΔΥ επαναπροκηρύσσει την απεργία-αποχή. Ο TimPap εξακολουθεί να στηρίζει την κυβερνητική γραμμή.
Ίσως κλέβουν χρόνο προσβλέποντας σε εκλογές; Ή πάμε για επανάληψη της ξεφτίλας με την απεργία στις πανελλαδικές που μας λέγαν να την ψηφίσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς θα επιστρατευτούμε οπότε δεν θα γίνει;; Η Κεραμεως έχει δώσει αφορμές για να τη σιχαθεί όλη η κοινωνία και όλοι οι γονείς βλέπουν τη διάλυση του σχολείου. Εστιάζοντας στην αυτοαξιολόγηση, απλώς χάνουμε την υποστήριξη που θα είχαμε αν φέτος τα σχολεία δεν άνοιγαν. Για την Ε
Ίσως κλέβουν χρόνο προσβλέποντας σε εκλογές; Ή πάμε για επανάληψη της ξεφτίλας με την απεργία στις πανελλαδικές που μας λέγαν να την ψηφίσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς θα επιστρατευτούμε οπότε δεν θα γίνει;;