0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντιπρόταση υπήρχε. Η ΔΟΕ πρότεινε να ξεκινήσει διάλογος βασισμένος στο σχέδιο νόμου της αξιολόγησης Γαβρόγλου.https://www.youtube.com/watch?v=Y5fE3R6OX_cΑλλά σοβαρά τώρα, πραγματικά πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι το γεγονός ότι οι ομοσπονδίες δεν έχουν αντιπρόταση στην αξιολόγηση;Όοοοοολες οι άλλες προτάσεις που είχαν για άλλα θέματα λ.χ. για τη λειτουργία των σχολείων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τι τύχη είχαν για να έχει η αντιπρόταση στην αξιολόγηση;
Όχι δεν είχαν τύχη. Απλώς το θέμα είναι και επικοινωνιακό. Ο αυταρχισμός εναντίον μας δεν έχει πολιτικό κόστος. Μάλλον πόντους της δίνει. Αν η κοινωνία, μέρος της μεγαλύτερο από το τωρινό, ήταν με το μέρος μας, θα είχαν άλλο βάρος οι αγώνες.
Σωστά! Και να γινει ένα νήμα «αξιολόγηση εκπαιδευτικών» για όσους έχουν ξεκινήσει με τους άξονές τους. Δεν ξέρω πώς να ανοίξω εγώ. Κάποιος πρόθυμος να μου εξηγήσει σε πμ έστω;
Καλησπέρα, δεν ξερω αν εχει απαντηθει ξανα η ερωτηση μου! Εκτος απο ενσημα κ μισθο, χανονται μορια προυπηρεσιας για τους αναπληρωτες που θα συμμετασχουν στην απεργια της Δευτερας;
Αφου υπάρχει ΕΝΤΟΛΗ απο υπουργείο επίσημα πλεον να γινουν 28ρια τμήματα μέσα σε πανδημία.Τότε αυτό θα πρέπει να γραφεί στην ανάλογη ενότητα της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.δε γινεται να τηρούμε μέτρα για τον κοβιντ και εμεις να αυξάνουμε τον αριθμό μαθητών της τάξηςΑξιολόγηση δε θέλουν?Να μη μείνει κανένα σχολείο χωρίς αυτή την αναφορά μέσα στην αξιολόγηση.όπως επίσης θα πρέπει στα πλαίσια της βελτίωσης της αξιολόγησης να μπει μια ενότητα για τη λειτουργία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσηςκαι τις πρακτικές που ακολουθούν.Διεύθυνση Εκπαίδευσης και σχολεία έχουν μια αμφίδρομη λειτουργία .
Προς όψιμους μαχητές κατά της αξιολόγησης. Θυμηθείτε πρώτα τι γράφατε στα διάφορα θέματα της ιστοσελίδας για την ποιότητα των εκπαιδευτικών συνάδελφων μας/ σας και μετά προτείνετε κυλιόμενες απεργίες. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.ΟΛΜΕ και ΔΟΕ μέσω των επιστημονικών επιτροπών που διαθέτουν (ΚΕΜΕΤΕ κλπ) πρέπει να κάνουν σοβαρές αντιπροτάσεις απέναντι σε αυτό που επιχειρεί το υπουργείο. Έστω και τώρα. Διαφορετικά το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. @TimPapΧαμήλωσε λίγο τους τόνους. Ένα ατέρμονο γραφειοκρατικό εργαλείο είναι αυτό που θέλει να εφαρμόσει το υπουργείο. Ποιος θα τα γράψει όλα αυτά; Γνωρίζεις πόσοι εκπαιδευτικοί διατίθενται σε 3, 4 και 5 σχολεία και δεν έχουν χρόνο να πιούν ένα ποτήρι νερό, όχι να γνωρίζουν επακριβώς τα προβλήματα κάθε σχολικής μονάδας; Μετά τις 14:00 ξέχασε το.