0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Leon είσαι ό χειρότερος, αθλιος και σιχαμενος θετικός λέμε τώρα επιστήμονας που εχω γνωρίσει μετά από 19 χρόνια ακαδημαϊκής πορειας που έχω..πραγματικά όχι για εκπαιδευτικος δεν κάνεις αλλά ούτε ως άνθρωπος δεν αξίζεις. Κατέβα λοιπόν από το καλάμι σου και προσπάθησε να διοριστείς γιατί αλλιώς με ιδιαίτερα που θα παίρνεις 5 ευρώ την ώρα θα ζεις.. και προς ενημέρωση σου δες τα προγράμματα σπουδών των υπολοίπων θετικών επιστημών και θα καταλαβεις γιατί εσείς έπρεπε να διδάσκετε φυσική, μαθηματικά κ πληροφορική.. τα υπόλοιπα τα αγνοειτε πλήρως..
Στους διορισμούς προτιμώνται φυσικοί καθώς δύνανται να διδάξουν με μεγάλη ευκολία και μαθηματικά ακόμη. Αντίθετα οι βιολόγοι/γεωλόγοι τα μαθηματικά τ' αγνοούν τελείως ενώ τους είναι αδύνατο να διδάξουν φυσική (δύσκολο τραχύ ασκησιολογικό μάθημα) ακόμη και χημεία δυσκολεύονται πολύ. Μόνο βιολογία και γεωλογία μπορούν που βασίζονται στην παπαγαλία κειμένων. Οπότε το υπουργείο σωστά προέτασσε προτάσσει και θα προτάξει μακράν τους φυσικούς. Το μέλημά του είναι η μόρφωση των παιδιών από κατηρτισμένους δασκάλους με δυνατές ακαδημαϊκές φυσικομαθηματικές σπουδές κι όχι η βόλεψη η συνδικαλιστική των βιολόγων και γεωλόγων.
Ε όχι Victor. Για ξαναδιάβασε. Υποτίμησε
Και αν συμφωνσείς και εσύ με επιχειρήματα του τύπου "δεν φταίω εγώ που είναι μαύροι και εγώ λευκός" θα ξεσπάσω και πάνω σου, να ουμ.
Κατ'αρχας μάθετε να κάνετε ανάγνωση. Ο gvasilis δεν χαρακτήρισε κανέναν, παρομοίασε συμπεριφορά.Κάποιοι δυστυχώς τα πράγματα τα αντιλαμβάνονται όπως να τους συμφέρει...Γενικά καλό είναι να πάμε όλοι να πιούμε κάνα καφεδάκι και κάνα ποτάκι καλύτερα γιατί ο καθένας λέει το μακρύ το κοντό του, όπως δικαιούται άλλωστε, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και αντικειμενικότητα σε αυτά που λέγονται!
Κοιτα συναδελφε, το να διαβαζω σχολια του τυπου "κοιτα μην ξεσπασω πανω σου" ειναι το λιγοτερο αηδιαστικο..Εδω μεσα μπηκαμε να ανταλλαξουμε αποψεις, πληροφοριες γνωσεις. Τραμπουκισμοι, εστω και λεκτικοι δεν χωρανε εδω μεσα..Οσο για την τελευταια προτροπη, χτες επινα καφεδακι με τον victor123 και με το καλο να παμε και στο Πεπονι να πιουμε και ενα ποτακι με τον gvasilis οταν με το καλο ανοιξουν! Εδω μεσα πρεπει να δημιουργουνται φιλιες, οχι εχθρες!
Αν τον πιειτε διορισμένοι θα τσακωνεστε για τις τοποθετήσεις ή για το ποιος θα κεράσει... πλάκα κάνω... καλή συνέχεια