0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το επαναλαμβάνεις αλλά δεν μας παρέθεσες την πηγή. Επειδή το λες ισχύει κιόλας;Όπως στους υγειονομικούς έτσι και στους εκπαιδευτικούς θα έπρεπε να τεθούν σε αναστολή εργασίας οι αρνητές εμβολιασμού έως ότου τελειώσει η πανδημία. Πολύ καλή ιδέα του
Το βίντεο από το ΣΚΑΙ είναι πολύ πρόσφατο μερικών (περίπου 10) ημερών. Ο ΣΚΑΙ είναι ένας από τους κύριους υπέρμαχους των εμβολιασμών άρα αν δεν ίσχυε το "και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊο" δε θα το έλεγε.
Ενταξει αυτο το επιχειρημα ειναι ακλονητα επιστημονικο. Εγω πειστηκα.
Το αν πείστηκες εσύ είναι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Η "ναυαρχίδα του εμβολιαστικού κινήματος" ο ΣΚΑΙ βγαίνει και λέει κάτι που δε "συμφέρει" τους εμβολιασμένους. Υπάρχει και η κοινή λογική.
Οι ανεμβολίαστοι έχουν προβκημα κυρίως μ αυτό. ο εμβολιασμένος θα το περάσει, αν το περάσει, ήπια. ο ανεμβολιαστος που κάνει μαγκιές με την ανοσία των άλλων κινδυνεύει, γιατί εκείνος είναι εκτεθειμένος σε σοβαρή νόσο.
Εάν λοιπόν περάσω εγώ τον όποιο κίνδυνο ποιο το πρόβλημα σας και πρέπει να εμβολιαστούμε υποχρεωτικά;