0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα και να επιλέγουμε το εμβόλιο ώστε να προκύψει μεγάλος αριθμός εμβολιασμός. Υπάρχει όμως και μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορήσουν στα social media και ΜΜΕ και πιθανές παρενέργειες από όλα τα εμβόλια. Υπάρχει άλλωστε και ένας πόλεμος συμφερόντων γύρω από αυτό το θέμα.
Επι της ουσίας μπορείς να διαλέξεις αν δεις το μεσοδιάστημα μεταξύ των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα που είναι κοντά σου. Τρεις μήνες κενό μεταξύ δόσεων είναι το ΑΖ που πλέον όσοι ξέρουν το κόλπο το αποφεύγουν. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε περιοχές με ένα μόνο εμβολιαστικo κέντρο. Όσο όμως η ανάγκη εμβολιασμού θα φαντάζει πιο επείγουσα, υποθέτω ότι οι επιφυλάξεις θα καμφθούν ή όπως λες θα συμβούν κ περιστατικά με αλλά εμβόλια οπότε θα είναι πιο περίπλοκο.
Είμαι των θετικών επιστημών, με μεταπτυχιακό και λέω όχι. Υπό τον φόβο να ακουστώ φονταμενταλιστής, ρόλο παίζει και το πόσο κοντά ή μακριά είναι κάποιος από την εκκλησία, πόσο ανάγκη έχει ή όχι να νιώθει σύγχρονος, μοντέρνος και μέσα στις εξελίξεις. Υπάρχουν άτομα π.χ. που σοβαρά κοπιάζουν να είναι το πρώτο σχόλιο σε ένα βίντεο στο YouTube. Είναι επιστημονικά καταγεγραμμένη αυτή η ομάδα. Το ποσοστό της είναι μικρό βέβαια, αλλά υφίσταται.
Όταν σε συζήτηση σχετικά με εμβολια, εμπλέκεται ο θεός παυει κάθε συζήτηση. Δεν έχει νόημα.
Φίλε μου trust no one, δεν κατάλαβα το υπογραμμισμένο και είναι λογικό αφού δεν είμαι σε υψηλό βαθμό θεατής της ψηφιακής ενημέρωσης. Συμφωνώ πως και οι παράγοντες που ανέφερες πιο πάνω είναι σημαντικοί στη διαμόρφωση της άποψης. Γνωρίζεις επίσης πως φέτος έχω μεγάλους μαθητές σε ηλικία. Θα ήθελα λοιπόν να σε ενημερώσω πως από το πρωί διαχειρίζομαι μηνύματα από μαθητές που νοσούν από κορονοϊό άλλοι ελαφρότερα και άλλοι βαρύτερα. Ζητάνε να ενημερώσω για απουσίες η να πάρουν βαθμούς κλπ. Μιλάμε για περιοχή που μέχρι πριν κάποιους μήνες τα πήγε μία χαρά. Αυτή τη στιγμή έχουμε όμως μία έκρηξη μετάδοσης που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών αλλά και την οικονομία που βασίζεται στον τουρισμό. Διαπιστώνω επίσης μία μεγάλη αλλαγή στάσης μεταξύ των μαθητών μου για τα ζητήματα της πανδημίας. Προφανώς έχουν πλήρη επίγνωση για τους κινδύνους που προανέφερα μετά τα όσα συνέβησαν στους συμμαθητές τους και στην περιοχή ευρύτερα. Τα παραπάνω τα ανέφερα για να δείξω ότι σε κάποιες περιπτώσεις άλλες είναι οι προτεραιότητες για το τι πρέπει να κάνουμε ή πως να φερθούμε ή να προφυλαχτούμε. Σκοπός όμως είναι να μην φτάσουμε σε αυτή την έκτακτη κατάσταση.
Επι της ουσίας μπορείς να διαλέξεις αν δεις το μεσοδιάστημα μεταξύ των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα που είναι κοντά σου. Τρεις μήνες κενό μεταξύ δόσεων είναι το ΑΖ που πλέον όσοι ξέρουν το κόλπο το αποφεύγουν. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε περιοχές με ένα μόνο εμβολιαστικο κέντρο. Όσο όμως η ανάγκη εμβολιασμού θα φαντάζει πιο επείγουσα, υποθέτω ότι οι επιφυλάξεις θα καμφθούν ή όπως λες θα συμβούν κ περιστατικά με αλλά εμβόλια οπότε θα είναι πιο περίπλοκο.
Αν πάρεις το εμβολιαστικο και τους ρωτήσεις ποιο εμβόλιο κάνουν θα σου το πουν. Δεν είναι μυστικό ή κάτι τέτοιο.
H Tenpenny που μιλά στο βίντεο για την προκληση βλαβών από εμβόλια, ανήκει φανατικά στο κίνημα αντιεμβολιαστων. Ενημερώνω για όποιον έχει σημασία αυτό για το ποιον της συγκεκριμένης.