0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοί που έχουν απλώς κάποιους προβληματισμους, θα συμβουλευτουν το γιατρό τους. Οποτε θα τους καθοδηγήσει σωστά. Το προβλημα το εντοπίζω στην άλλη ομάδα. Anyway, μεγάλο θέμα αυτό με εμβολιασμούς στους εκπαιδευτικούς. Έχουμε ευθυνη. Σκέψου κ δασκάλες στο νηπιαγωγείο, που εχουν αναγκαστικά πολυ κοντινή επαφή με παιδια. Δεν ξέρω αν νομικά στέκει η έκδοση Ευρωπαϊκής οδηγίας, όπως είπε ο/η Ashenone. Σε αυτή την περιπτωση, θα βρεθουν κάποιοι εγκληματίες γιατροί, πουθα δίνουν ψευτικα πιστοποιητικα. Όπως γινεται κ απο κάποιους " παιδιατρους", για τους παιδικους σταθμους. Τραγικό.
Στην ίδια φάση είμαστε. Θα παει παιδικο Σεπτέμβριο. Θα διαλέξω παιδικο, με κριτήριο εμβολιασμένο προσωπικό. Τουλάχιστον να μην έχω αυτό το άγχος.
Συγχαρητήρια σε όλα τα πειραματόζωα για την προσφορά τους στο μεγάλο πείραμα και και καλή ανοσία για 3-6 μήνες! από Σεπτέμβρη με βελόνες στα χέρια πάλι για τις νέες μεταλλάξεις ..
Εγώ τώρα το απόγευμα έκανα το pfizer. Δεν νιώθω τίποτε
Στο υγειονομικό προσωπικο άτυπα, εφαρμόζεται ήδη η υποχρεωτικότητα, στον ιδιωτικό τομέα. Το θέμα με εκπαιδευτικούς ειναι πως έρχονται σε επαφή κ με ευπαθή παιδια, με χρονιές νόσους.
Σκέψου τώρα να είσαι γονιός, να έχεις εμβολιαστεί, και να στείλεις το παιδί σου σχολείο και να κολλήσει από ανεμβολίαστο εκπαιδευτικό....
Σήμερα κοκκίνισε, με πονάει ελαφρώς και έχει λίγο οίδημα. Πήρα τηλέφωνο, μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό και αν θέλω να πάω να το δει. Δεν πήγα, είπα να περιμένω.Συνέβη σε κάποιον άλλον;