0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σπουργίτι ρωτα κάποιον δικό σου γιατρό να σου εξηγήσει. Θα μπορουσα κ εγω, αλλά δεν είναι η δουλειά μου. Σου λείπουν πολυ, μα πολυ βασικές γνώσεις σχετικές κ δεν μπορείς να καταλάβεις τι ειπε ο
« Οι χώρες που παγκοσμίως έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων ατόμων (Μαλβίδες και Σευχέλλες) είναι οι δυο χώρες με τον πιο μεγάλο αριθμό νέων κρουσμάτων Covid ανά κάτοικο »..https://dimpenews.com/2021/05/07/%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB/Oι στατιστικές αποκαλύπτουν μια πραγματικότητα. Ο
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα μερικές σελίδες πριν:Τελικά είναι δεν είναι επικίνδυνη η ασθένεια δεν το ξέρω. Έχοντας πρόσφατα αναρρώσει μπορώ απο προσωπική εμπειρία να πώ τo εξής: Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό είναι οτι υπάρχει αυτός ο απροσδιόριστος λόγος που κάποιοι την περνάνε στο πόδι και κάποιοι πεθαίνουν. Χωρις κανένα προφανή λόγο ή πρόβλεψη γιατί συμβαίνει το κακό και σε ποιόν. Εγώ και άλλοι 6 συνάδελφοι κόλλησα στο ΕΠΑΛ που δουλεύω (κάνοντας στο μεταξύ και τα self test της συζύγου που είχε άδεια, αρα μερα παρα μέρα test). Εγώ είχα για 4 μέρες φοβερό πονοκέφαλο και ίλιγγο. Τίποτα άλλο. Ούτε πυρετό ούτε τίποτα άλλο. Μετά τις 4 ημέρες ήμουν τελείως καλά. Ο γυμναστής στο σχολείο μου που είμαστε ίδια ηλικία (45+), με πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση, γυμνασμένος, χωρίς προβλήματα υγείας κτλ είναι εδω και 2 εβδομάδες διασωληνωμένος. Η λογική λέει οτι αν κάποιος έπρεπε να αρρωστήσει βαρύτερα θα ήμουν εγώ. Εγινε όμως το αντίθετο. Γαι αυτό θα έλεγα σε όλους τους φίλους εδω μέσα. Αφήστε τις βλακείες του τύπου: είμαι υγιής, φοράω μάσκα, είμαι νέος, έχω φυσική κατάσταση κτλ. Ξαναλέω αν κολλήσετε κατα πάσα πιθανότητα το περνάς ελαφριά. Μπορεί όμως και να βρεθείς να παλεύεις για τη ζωή σου ενώ είσαι νεότατος και υγιέστατος κατα τα άλλα. Αν γίνει το πρώτο καλώς. Αν όμως γίνει το δεύτερο θα σας κλαίνε οι οικογένειες σας. Προσοχή λοιπόν.Όπως δεν θέλουμε να φέρνουν γονείς ανεμβολίαστα από ηπατίτιδες κτλ στο σχολείο του δικού μας παιδιού, έτσι και εγώ δεν θέλω αν ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός κάποιος να μην εμβολιαστεί. Όσο για τη βλακεία που έχω ακούσει να ζητάνε βεβαίωση κάποιοι ότι αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα πάθουν τίποτα, το σωστό είναι να γίνει το αντίθετο. Δέχομαι να μην κάνει κάποιος το εμβόλιο αφού υπογράψει ότι αν αρρωστήσει θα μείνει σπίτι του να ψοφήσει και θα του απαγορευτεί η περίθαλψη σε νοσοκομείο. Υπόγραψε το λοιπόν και μην κάνεις το εμβόλιο.
Κι εγω ξέρω νέο άτομο υγιέστατο που διασωληνώθηκε κ ακόμα έχει θέματα στους πνεύμονες. ούτε καν 40. κόλλησε κ η γυναίκα κ το παιδί του, ήπια σχετικά. ήταν ο άνθρωπος στο νοσοκομείο κ η νέα κοπέλα κλεισμένη σπίτι αδύναμη κ δν τολμούσαν να πλησιάσουν οι γονείς της για μια βοήθεια, κ πάλευε μόνη της αρρώστια, άρρωστο νηπιο, καραντίνα, διασωληνωμένο συζυγο μακριά. Αυτό έτσι γθα κάτι άλλο που δθαβασα, ότι έχουμε μικρό παιδί κ φοβόμαστε μην πάθουμε κάτι από το εμβόλιο.... Εμείς μόνο κ μόνο λόγω παιδιού, κ να μην ήταν ο σύζυγος ευπαθής, θα τρέμανε μην τυχόν αρρωστήσουμε κάπως επώδυνα κ οι δυο κ δν μπορεί κανεις να φροντίσει το παιδί. Ακόμα κ την καραντίνα τρέμουμε, πώς θα κρατήσουμε το παιδί ε15 μέρες κλεισμένο σπίτι....
Δεν αμφισβητείται η επικινδυνότητα του ιού (παρ' ότι όπως έχει αναφερθεί πολλάκις σε αυτό το νήμα πλήττει περισσότερο συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες ή ευάλωτους οργανισμούς με χαμηλό ανοσοποιητικό). Δεν αμφισβητείται αυτό από κανένα νοήμονα. Αμφισβητείται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των συγκεκριμένων πειραματικών ενέσεων. Τίτλος της ιστοσελίδας που παραθέτω (δυστυχώς και πάλι στα Γαλλικά):Αυστρία: Μέχρι στιγμής 20 περιπτώσεις COVID-19 και έξι θανάτων παρά τον πλήρη εμβολιασμό Απόσπασμα από αυτήν: Αν και ήταν «εντελώς ανοσοποιημένα» κατόπιν εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, 20 άτομα στην Αυστρία εμφάνισαν τη νόσο COVID-19 με συμπτώματα. Έξι από τους πληγέντες πέθαναν και δύο άλλοι χρειάστηκε να νοσηλευτούν.https://mirastnews.net/2021/05/07/autriche-jusqua-present-20-cas-de-covid-19-et-six-deces-malgre-une-vaccination-complete/