0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας, καλό διορισμό σε όλους! Εγώ είμαι "νέα" ακόμα... έχουμε ακόμα μέλλον😅Αρχικά, με τους μόνιμους αυτούς διορισμούς θα ανέβουμε και εμείς πιο πάνω στον πίνακα;;Επίσης με θέση 15300 τώρα κ 15000 ο φίλος μου έχουμε πιθανότητες να μας πάρουν κάπου μαζί; Ίσως προς το Δεκέμβρη;;; Σας ευχαριστώ πολύ! Χαρείτε το διορισμό σας!!!
Καλημέρα! Οι πίνακες δεν αλλάζουν, αλλά βγαίνουν εκκαθαρισμένοι ανά φάση διορισμού και προσλήψεων για να βλέπετε τη νέα σας θέση. Δεν παρακολούθησα ιδιαίτερα τις περσινές προσλήψεις, αλλά θα μπορούσατε να τις δείτε και από αυτό το σάιτ για να έχετε μία εικόνα αν και πότε να περιμένετε να σας φτάσει ο πίνακας. Η γνώμη μου είναι ότι παρόλα τα πολλά κενά, πολύ δύσκολα θα φτάσει ο πίνακας σε τέτοια νούμερα πριν τη μέση της χρονιάς, εκτός και αν η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αναγκάσει μεγάλο μέρος των μόνιμων να βγουν σε αναστολή ή αν το πιστοποιητικό αποτελεί προϋπόθεση για την πρόσληψη. Το μέρος που θα σα καλέσουν είναι θέμα τύχης, ακόμα και με την ίδια σειρά να δηλώσετε τις περιοχές σας, δεν σας εγγυάται κανείς ότι θα σας τραβήξει η ίδια επιλογή. Οι τελευταίοι συνήθως πηγαίνουν σε νομούς, όπως Λασίθι, Ρέθυμνο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, άντε και καμιά Λακωνία ή Αιτωλοακαρνανία. Μελετήστε τους πίνακες με τις προσλήψεις και καλή επιτυχία...
Αν το δοκιμάσετε τώρα ανοίγει κανονικά ;-) .Ίσως καθυστέρησαν το ΦΕΚ με τους πίνακες, ώστε να τρέξει η 1ΓΕ παράλληλα με τη 2ΓΕ
Λογικά μετά τις 25 δήλωση περιοχων
Το μόνο που μας καίει είναι να ολοκληρωθούν οι δηλώσεις μέχρι 19/8.
Χρήσιμο στατιστικό : Στους πρώτους 1500 στον πίνακα των δασκάλων υπάρχουν 200 άτομα με δεύτερο πτυχίο. Και λέω μέχρι το 1500 γιατί είναι αυτοί που έχουν πολλά μόρια για να διοριστούν αν θελήσουν με το δεύτερο πτυχίο τους. Κάποιοι θα το προτιμήσουν κάποιοι όχι πάντως το ποσοστό είναι τεράστιο. Μαζί με τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που δεν συμπληρώνουν 20μηνο, αυτούς που έχουν εγκαταλείψει και όσους δηλώσουν περιορισμένες επιλογές θα αποτελέσουν μια μεγάλη δεξαμενή προσπερασμένων. Εκτίμηση μου ότι ο πίνακας θα φτάσει στο 4000 του εκκαθαρισμενου.
Μη λες ανέκδοτα Δάσκαλε. Ποιος τρελός θα πάει να διοριστεί σε άλλο πτυχίο όταν μπορεί να διοριστεί με πτυχίο ΠΕ70. Ελάχιστοι θα είναι αυτοί. Όσοι μπήκαν στην διαδικασία να πάρουν πτυχίο δασκάλου το κάνανε για να σωθούν, για να διοριστούν κοντά στον τόπο κατοικίας τους, για να μπορούν να πάρουν εύκολα μετάθεση.