0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια για τους συναδέλφους που διορίζονται Ο πίνακας έφτασε στον εκκαθαρισμένο στους 114 περίπου (167 στον τελικό πίνακα)Τελικά 5 διορίστηκαν σε άλλες ειδικότητες και 5 από ιδιωτικά δεν είχαν το δικαίωμα διορισμού φέτος.(Οι υπολογισμοί που έκανα ήταν σωστοί )Και περίπου 17 δεν δήλωσαν κάθε επιλογή του πίνακα. (Εδώ ο αγαπητός touristakos έπεσε λίγο έξω Ας ελπίσουμε στον μέλλον για καλύτερα δεδομένα και κυρίως σε συμμετοχή όλων των φυσικών στα ζητήματα της ειδικότητας.
Συνάδελφοι και Συναδέλφισες,μετά από τη μελέτη των πινάκων προσλήψεων τα προηγούμενα 10 χρόνια προέκυψαν τα εξής:α. Οι 60 πρώτοι στον εκκαθαρισμένο πίνακα ως προσληφθέντες αναπληρωτές έχουν εργαστεί κύρια:Αττική-Πειραιά 13Μακεδονία-Θράκη 10Δυτική Μακεδονία 3Δυτική Ελλάδα - Ιόνια-Ήπειρος 10Νότιο Αιγαίο (Κυκλάδες-Δωδεκάνησα) 10Κρήτη 3Ανατολική Πελοπόννησος 4Εύβοια 1Θεσσαλία 3Άγνωστο 2 (δήλωσε-εργαζόταν παντού)Δεν έχουν δικαίωμα από Ιδιωτικά 2-3β. Από τα παραπάνω συμπεραίνω πως τα κενά της Κομοτηνής, Κέρκυρας, Σποράδων, Αττικής-Πειραιά, σύνολο 19 θα καταληφθούν από αυτούςΕπίσης μάλλον σίγουρα άλλα 3 Κρήτη, 8-10 Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Σύνολο 30-32. 4-5 ή 6 άτομα δεν έχουν το δικαίωμα ή θα προσληφθούν σε άλλες με άλλες ειδικότητες. Νέο σύνολο 34-38. Οι υπόλοιποι από τους πρώτους 55 (αφαιρώ πέντε άτομα από τα 60), περίπου 19 θα καταλάβουν περιοχές του
Όπως και να έχει...συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται! Καλή αρχή ως μόνιμοι και καλή τοποθέτηση!
Πράγματι με εντυπωσιακή ακρίβεια!
Ευχαριστούμε Lasid για τις ευχές και τη μακροχρόνια πολύτιμη βοήθειά σου για τα εκπαιδευτικά ζητήματα των αναπληρωτών. Σου εύχομαι ευτυχία, υγεία, ευημερία στη ιδιαίτερη πατρίδα σου!
Τελικά το βασικό κριτήριο στις προτιμήσεις ήταν η απόσταση και η μετακίνηση από την ιδιαίτερη πατρίδα και μετά τα μόρια ή ότι άλλο.
Δεν είμαι της ειδικότητας αλλά σε όλα τα ΓΕΛ που έχω πάει μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 φυσικοί 1 χημικός και 1 βιολόγος χωρίς οι ώρες πλέον της φυσικής να δικαιολογεί αυτές τις 2 θέσεις.. κατάλοιπο της εποχής της τεχνολογικής κατεύθυνσης και δεν νομίζω,ειδικά σε πόλεις,ότι αυτό θα αλλάξει στα επόμενα χρόνια μέχρι να φύγουν και άλλοι με σύνταξη.. πλέον πρέπει να αποδεχτείτε την πραγματικότητα αυτή..
Πώς "κατανέμονται" οι οργανικές θέσεις...https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/355268_proslipseis-fysikon-opoy-nanai-oti-nanai