0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κ οποίος θέλει απαντάει: γίνεται μάζωξη σε σπίτι, κλειστός χώρος με 15 πχ εμβολιασμένος, αλλά ανάμεσα τους ηλικιωμενοι/ευπαθείς.Υπαρχουν κ παιδια μικρά. Η μάζωξη αφορά φαγητό, όπου μέτρα δεν μπορουν να κρατήθουν. Δε σας καλουν λόγω μη εμβολιασμου γιατί ο γιατρός τους έχει πει κλειστοί χώροι κ blending, ενέχει κίνδυνο. Σας εξηγουνται αναλυτικά. Παρεξηγείστε η το δέχεστε, ως απόρροια επιλογης?
Καμία παρεξήγηση ... Υπάρχουν και πιο τραγικές καταστάσεις ... όπως και να μην παντρεύεται μια κοπέλλα ανεμβολιαστος ..γιατί η κοπέλλα έχει εμβολιαστεί και πιθανόν να έχει επηρεαστεί το dna της ...Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως να έχει επηρεαστεί το DNA της? Από το εμβόλιο εννοείς? Δε γίνεται με τίποτα αυτό, δε στέκει από πουθενα. Μάλλον θα του την έσπαγε επειδή εμβολιαστηκε.
Καινούρια απορία. Εγώ κάνω αυτή την επιλογή θεωρώντας ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους, άρα μειώνω τον κίνδυνο να κολλήσω από ασυμπτωματικούς ανεμβολίαστους, που έχουν μεγάλο ιικό φορτίο. Ποιο είναι το σκεπτικό του να μην πάρεις εμβολιασμένους ανθρώπους στο αυτοκίνητο ενώ παίρνεις ανεμβολίαστους; Να σε κολλήσουν εμβόλιο δεν γίνεται. Είναι ειλικρινής η απορία μου, προσπαθώ πραγματικά να καταλάβω.
Δεν είναι θέμα παραλογισμού αλλά φόβου.Οι άνθρωποι που δισταζουν ή αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο νιώθουν ανασφάλεια μπροστά στο άγνωστο.Απλώς, κάποιοι μεταξύ αυτών είναι τόσο ανασφαλείς, ώστε πείθονται πιο εύκολα από στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους φόβους τους παρά από στοιχεία που τους διαψεύδουν.Εγώ το βρίσκω ανθρώπινο. Ο φόβος είναι άτιμο πράγμα, ειδικά όταν είναι απέναντι σε κάτι άγνωστο που δεν ελέγχεις.Και γι' αυτό τα χειρότερα φάρμακα γι' αυτόν είναι η επιβολή και ο στιγματισμός που αυξάνουν έτι περαιτέρω την ψυχολογική πίεση. Το πραγματικό πρόβλημα για εμένα, λοιπόν, δεν είναι ότι κάποιοι φοβούνται δικαίως ή αδίκως, αλλά ότι η πολιτεία και οι αρμόδιοι επιστήμονες δεν τους εμπνέουν εμπιστοσύνη με τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης. Κάτι έχει πάει τελείως στραβά.
Επειδή το νήμα αφορά τις νομικές ενέργειες παρακαλούνται όσοι με τόση μανία(σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι κρύβεται πίσω από τη μανία τους) τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού ας φτιάξουν καινούργιο νήμα να εκφέρουν τις απόψεις τους. Για κάθε άσχετο μήνυμα με τις νομικές ενέργειες θα γίνεται αναφορά στους συντονιστές.
Νομίζω ότι ήμουν πολύ ευγενικός και διαλλακτικός ως τώρα. Αδελφέ, άσε τις μηνύσεις και τις αναφορές. Το forum είναι ανοιχτό κι όποιος θέλει γράφει. Αν δε σου αρέσει, θα σου πρότεινα να φτιάξεις μια ιδιωτική ομάδα στο telegram και να ανταλλάσσεις εκεί ό,τι θες. Σιγά μην ανεχτούμε μπαμπούλες και γιαγκούλες σε δημόσιο βήμα. Άντε μπράβο.