0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου έχουν δημιουργηθεί πολλές απορίες. Εγώ πχ. είμαι εμβολιασμένη και έχω ξεκαθαρίσει στον εαυτό μου ότι ανεμβολίαστους στο αυτοκίνητο δεν βάζω. Όταν φτιαχτούν τα γκρουπάκια στο σχολείο και αρνηθώ να μεταφέρω συναδέλφους ανεμβολίαστους, είμαι ρατσίστρια και κάνω ψυχολογικό πόλεμο;
Όχι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Εγώ δε παίρνω στο αυτοκίνητο μου εμβολιασμένους ανθρώπους όπως έχω το δικαίωμα να κάνω.
Πρώτος λόγος: Πρέπει εμείς οι ανεμβολίαστοι να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλο. Η κυβέρνηση παίρνει αναίτια μέτρα σε βάρος μας. Οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες επιλογές από εμάς στο πως θα μετακινηθούν.Δεύτερος λόγος. Ένας εμβολιασμένος λογικά δε θα θέλει να είναι μαζί με ανεμβολίαστους αφού μας θεωρεί φορείς του ιού. Εγώ γιατί να θέλω κάποιον που δε με θέλει;Τρίτος λόγος οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν μια χαρά τον ιό. Η εμβολιασμένη δασκάλα πως κόλλησε τα παιδάκια στη κατασκήνωση με κορονοϊό;
Έσπερος, δεν περίμενα να ανησυχήσω όπως τόνισες με bold από τους συναδέλφους και τα άρθρα που παραθέτουν. Έχω παρουσιάσει στο παρελθόν αντίδραση σε ΣΚΕΥΑΣΜΑ ;Dκαι είμαι επιφυλακτική.
Όλοι οι φίλοι μου και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων είναι εμβολιασμένοι..Με τους φίλους κυκλοφορούμε κανονικά μαζί, βόλτα, καφέ κλπ... μπαίνουμε στο ίδιο αμάξι, όπου απαιτείται φοράμε τη μάσκα μας... γι αυτό τους λέω φίλους.. σεβόμαστε ο ένας τις επιλογές του άλλου... με τους άλλους δεν ασχολούμαστε..ΥΓ με τους συναδέλφους και τους γονείς δε ξέρω τι θα γίνει από Σεπτέμβρη...πάντως στο αμάξι τους μπαίναμε κανονικά όσο πηγαίναμε σχολείο...όποιος προσβάλλει θα τύχει ανάλογης αντιμετώπισης..
Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται. Αν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό όσο και οι ανεμβολίαστοι, είτε εμβολιασμένο βάλεις στο αυτοκίνητο σου είτε ανεμβολίαστο, κινδυνεύεις ακριβώς το ίδιο. Άρα μήπως αποκλείεις ανθρώπους για τις απόψεις τους και τις επιλογές τους και όχι επειδή κινδυνεύει η υγεία σου από αυτούς;
Νομίζω παιδια οτι στην βθμια είμαστε πανω απο 10000 μη εμβολιασμενοι. Το θέμα είναι ποτε θα προσφυγουμε αν βγει ΚΥΑ η αν εφαρμοστεί. Άκουγα τον Μητρόπουλο και μπερδευτηκα
Προς ανεμβολίαστους: Μη δίνετε σημασία σε κανέναν.Τον Σεπτέμβρη θα είμαστε μια χαρά στα σχολεία ,χωρίς εμβόλιο. Όποιος συνάδελφος φοβάται μην τον κολλήσουμε ας μην έρχεται κοντά μας .Οι μαθητές μας και οι γονείς τους αν φοβούνται ας κάνουν το εμβόλιο.Ερχεται έτσι και αλλιώς ,όχι γιατί το θέλω αλλά γιατί το έχουν σχεδιάσει στην κυβέρνηση. Μην τους κάνετε τη χάρη να εμβολιαστείτε αν δεν το θέλετε αληθινά.Ανεργος δε θα μείνει κανείς μας.