0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με εργαστηριακά τεστ στις τάξεις οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί"Οι εκπαιδευτικοί εκείνοι οι οποίοι θα επιλέξουν τελικά να μην εμβολιαστουν, είναι βέβαιο ότι θα υποστούν πρόσθετη ταλαιπωρία. Θα ζητήσουμε συχνά εργαστηριακά τεστ προκειμένου να μπορούν να προσέλθουν στην τάξη."
Jarvis δεν πιστευω να στεναχωρηθηκες περιμενες διαθεσιμοτητες και αργίες. Μπουχου μπουχου
Τουλάχιστον θα φανεί ότι δεν είμαστε εμείς αιτία μιας πιθανής διασποράς.... Είναι μια νίκη αυτή η εξέλιξη...
Καλησπέρα denio! Σε προκαλώ να βρεις ένα ποστ μου, που να λέει οτι θέλω υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εκπαιδευτικούς.Ή ένα ποστ μου, που να λέει οτι είμαι υπέρ των απολύσεων. ΥΓ: Αναφορά στην αφίσσα/myschool/άδειες, δε βλέπω κι ανησυχώ. Καλή καρδιά!
Μα τι λες; Αν κανεις τεστ μεσοβδόμαδα κ βγεις θετικός, όποιος θέλει σε κατηγορεί ότι τις προηγούμενες μέρες κολλούσες τους μαθητες. που φυσικά μπορεί εκείνοι να κόλλησαν εσένα, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται!
Τα ραπιντ του εοδυ δεν θα γινονται δεκτα;
Γιατί να τον κόλλησα εγώ και όχι κάποιος εμβολιασμένους. Εκτός αν ανήκεις σε αυτή τη δύστυχη ομάδα που εθελοτυφλούν νομίζοντας ότι οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιο. Επίσης κάποιος μπορεί να κολλήσει και από ένα παιδάκι μέσα στη τάξη. Το εμβόλιο το επιλέγει κάποιος για ατομική προστασία. Κάποιοι άλλοι προτιμούμε να αποκτήσουμε ανοσία με φυσική νόσηση. Κάποιοι μπορεί ήδη να έχουμε ανοσία και να μη το ξέρουμε, δηλαδη να κολλήσαμε και να μην είχαμε συμπτώματα. Το ίδιο ισχύει και με πάρα πολλά παιδάκια. Κόλλησαν οι δικοί τους, κόλλησαν και τα ίδια αλλά χωρίς συμπτώματα. Γνωρίζω πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
με τον τροπο σου αυτο ελεγες.υποστηριζες την υποχρεωτικοτητα