0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚαλημέραΓιατί 2 χρόνια? Η υπηρέτηση οργανικής στη Γενική είναι 1 χρόνος, άλλαξε κάτι?Εγώ πάντως θα το τικάρω το κουτάκι, αλλά κ με πολλούς συναδέλφους που μιλάω το ίδιο μου λένε.
Αυτό συνάδελφε, εξαρτάται απο πολλά πράματα, όποιος είναι ρετιρέ κ βγει η κατανομή κ είναι μέσα, έχει την πολυτέλεια να διαλέγει κ να κάνει νάζια, όποιος έχει οικονομική άνεση κ δουλεύει για να έχει κάτι να κάνει αλλά καθαρίζει ο/η συζυγος επίσης μπορεί να μην πάει κλπ. Όποιος είναι στο παρατσακ όμως και ζει αυτός κ τα παιδιά του απο αυτο το μισθο τα μαζεύει κ τρέχει κουτροβαλωντας διοτι το όνειρο που ζει -αν το ζει- τωρα 2-3 χρόνια αναπληρωτής πχ Α Αθηνών , σε 2 χρονάκια δεν θα υπάρχει είτε γιατί θα έχει αλλάξει παλι το σύστημα είτε ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ γιατί αυτοί οι 11,700 που διοριστούνε ΤΩΡΑ θα το πάρουν με απόσπαση. Όποτε υπάρχει το ρίσκο ότι καλα 45+ θα τρέχεις ΕΣΥ αναπληρωτής στο νησί στο οργανικό κενό αυτουνου που θα διοριστεί ΤΩΡΑ στη Σαμο η στη κρητη ή θα ψάχνεις δουλεια ΣΤΑ 45+ στα φροντιστήρια με 3 κ 60-ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. Θεωρώ ότι οι καθηγητικές σχολές διαρροές δεν θα έχουν διότι ούτε αλλες προκ δεν υπάρχουν πχ για ΠΕ01,Πε02,ΠΕ03 κλπ ΠΟΥ θα πάνε? Αντε πες τίποτα μηχανικοί ΑΝ έχουν κάνα δήμο απο άλλους ΑΣΕΠ κ περιμένουνε. Οι υπόλοιποι , όπως κ στην ειδική θα πάνε.
2 χρόνια είναι στο νομό , ο πρώτος η προσωρινή τοποθέτηση μπορει να ειναι κ σε λειτουργικό κενό πχ αν μιλάμε για Ρέθυμνο μπορεί να είσαι μέσα στο Ρέθυμνο, ο 2ρος όμως αν η οργανική σου είναι στα Ανώγεια, θα πας Ανώγεια. Σύνολο στο νομό που θα διοριστείς υποχρεωτικά θα μέινεις 2. Ιδιο πράμα με ειδική, ίδιος νόμος.
Μα είναι σα να με ξέρεις. Για Ρέθυμνο ενδιαφέρομαι. Ζω στον ορεινό Μυλοποταμο μόνιμα και λέω να δηλώσω μόνο τους νομούς της Κρήτης. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι κι αν;;;;;Μήπως να βάλω και Δωδεκάνησα;Και Κυκλάδες;Ωχχχχχχ.Αμα ζεις στα κορφοβουνια και δεν μπορείς να τοποθετηθείς ούτε κι εκεί, καταλαβαίνεις την απελπιστική κατάσταση. Με 2 παιδιά, χωρίς βοήθεια καμιά. Η Κρήτη έχει πολλά κενά αλλα δεν ξέρω πόσα θα καλύψουν. Το κουτάκι μου προκαλεί ίλιγγο.
Καλημέρα, μετά από 11 χρόνια αναπλήρωσης, θεωρώ ότι θα είμαι εντός κατανομής και κλίνω προς το κουτάκι. Όλα δηλαδή μέσα, χωρίς να έχω ιδέα με ποια κριτήρια θα μπουν σε σειρά οι περιοχές. Κι εγώ για Κρήτη ενδιαφέρομαι. Να ρωτήσω, όταν θα κληθουμε για δήλωση περιοχών, θα γνωρίζουμε πόσες θέσεις θα δοθούν σε κάθε νομο ανά ειδικότητα;