0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο zhto29 πρότεινε Παξούς. Πολύ ωραία επιλογή αλλά επειδή είμαι αρκετά χαμηλά θεωρώ ότι το Ιόνιο θα καλυφθεί από τους πιο ψηλά στον πίνακα. Πάντως κοιτώντας τις αποσπάσεις είδα ότι αρκετοί φιλόλογοι ζήτησαν απόσπαση για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί φεύγουν από αστικά κέντρα. Θεωρείτε ότι συνδέεται αυτό με τους επικείμενους διορισμούς και ίσως θέλουν να μαζέψουν μόρια;
Δε λέω για την άνευ αποδοχών, που δεν υπολογίζεται. Για την αναρρωτική είχε δημιουργηθεί το θέμα κ τελικά αναγνωρίστηκε. Επίσης, είχα διαβάσει παλιότερα ότι κ η επαπειλούμενη δε μετρούσε σαν χρόνος προϋπηρεσίας, αλλά για να το λέτε πλέον θα μετράει κανονικά.Όσο για τα ΑΜΕΑ, επειδή έχω δικό μου άτομο, δεν νομίζω ότι ζητούν αναρρωτικες συνήθως, αλλά διευκολύνονται στην τοποθέτηση για να είναι κοντά σε νοσοκομείο. Επίσης, ποσοστά ψηλά αναπηρίας παίρνουν κ άνθρωποι με διάφορα αυτοανοσα που συνεχίζουν κανονικότατα τη ζωή τους κ συνήθως δεν είναι καθόλου ορατές οι αναπηρίες τους.
μην τοχεις και δεδομενο αυτο για το Ιονιο! "ου παντος πλειν ες Κορινθον" ! Δηλωσε
Πώς θα μαζευτούν 40 μόρια σε δύο χρόνια συνάδελφε;
Ευχαριστώ! Και τα μόρια των δυσπρόσιτων είναι μέχρι 13, σωστά; άρα διπλασιάζονται και αυτά και σε δύο χρόνια φτάνουν μέχρι 52, ή υπάρχει ανώτατο όριο μέχρι 40;
Συγχαρητήρια σε όλους για τον διορισμό σας!Πιστεύετε πως με 1420, περίπου σειρά στους εκκαθαρισμένους και 1930 περίπου στους πίνακες του υπουργείου μπορώ να έχω κάποια ελπίδα?Εννοείται πως θα βάλω τα πάντα από περιοχές.Από δικό μου λάθος δεν μπήκε ένα σεμινάριο κι έχασα αρκετές θέσεις με τα μόρια που προσέδιδε......
Έχεις καλές πιθανότητες! Θα φύγουν ορισμένα δεύτερα πτυχία, οι ιδιωτικοί και κάποιοι που απλά δε θα πάνε παντού. Για τοποθέτηση μη το συζητάς, Δ Δωδεκανήσου, αλλά πιστεύω ότι, έστω και οριακά, θα είσαι μέσα. Good luck!