0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι... και συγχωρήστε με αλλά δεν έχω ιδέα. Για μεταθέσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ παίζουν ρόλο τα μόρια. Αν μιλάμε όμως για αποσπάσεις, εκεί τι γίνεται; Είναι το ίδιο; Και με τόσα είδη αποσπάσεων, σε γραφεία, σε σδε, σε πρότυπα, σε εκκλησιαστικά σε...σε...σε... εκεί τι γίνεται; Με τα μόρια είναι;
Ναι ειναι καλα αλλα επειδή την πρώτη χρονια οι τοποθετήσεις γίνονται βάσει κοινωνικών κριτηρίων καποιος θα δει να παίρνει τα πιο μακρινά χωριά αν δεν εχει παιδιά.Επισης ως γνωστόν όσοι ειναι απο Κρήτη συνήθως εχουν 2+ παιδιά οποτε και αυτο θα συνυπολογιστεί έστω και στις αρχικές τοποθετήσεις.
Στο θέμα των μεταθέσεων νομίζω είμαστε σχετικά τυχεροί. Τα επόμενα 3-4 χρόνια θα βγουν αρκετοί ακόμα στη σύνταξη. Μετά όμως μάλλον θα ξαναπαγώσουν.
Συμφωνώ. Εξαρτάται ποιος είναι ο στόχος και τα σχέδια του καθενός αλλά ακόμα και αν γυρίσεις με μετάθεση στον τόπο καταγωγής σου, θα σου χρειαστούν τα μόρια για να διεκδικήσεις οργανική.
Έχω την εντύπωση ότι κάθε εγκύκλιος για απόσπαση αναφέρει τα κριτήρια που θέλει. Για παράδειγμα άλλα ζητάνε από υποψήφιο για απόσπαση στο εξωτερικό, άλλα για απόσπαση στα ΓΑΚ, άλλα για απόσπαση στο Πανεπιστήμιο. Από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ δεν ξέρω τι παίζει. Δεν είναι ίδια τα μόρια μεταθέσεων και για εκεί;
θεωρώ ότι οι περσινές τοποθετήσεις των αναπληρωτών θα είναι σημαντικός οδηγός για φέτος. Πολλοί από όσους είχαν ήδηπολλά μόρια προϋπηρεσίας κινήθηκαν σε περιοχές κοντά στη βάση τους, επειδή δεν χρειάζονταν τα μόρια.όσον αφορά τους