0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα πολλά μόρια δεν έχουν σχέση με το μακριά (από τον τόπο μόνιμης κατοικίας).Όπως επίσης δεν έχουν όλες οι περιοχές δυσπρόσιτα σχολεία.Υπάρχουν βέβαια και περιοχές με αμιγώς δυσπρόσιτα σχολεία (10+ μόρια), πρόχειρα που έρχονται στο μυαλό
Συνάδελφοι, οι περιοχές που θα δηλώσετε και αυτή που τελικά θα διοριστείτε μπορεί να καθορίσει τη ζωή σας για πολλά επόμενα χρόνια γι' αυτό προσοχή. Κάποιος που έχει μικρά παιδιά δεν είναι τόσο εύκολο να πάει μακριά γιατί μπορεί να κάνει χρόνια ή δεκαετίες να γυρίσει στον τόπο του. Όπως αναφέρθηκε υπάρχουν περιοχές όπως Γιάννενα π.χ. που παίρνει κανείς μετάθεση μέσα στην πόλη μετά από πολλά χρόνια γι' αυτό επιλέξτε με προσοχή τις περιοχές... άλλωστε οι περισσότεροι που διορίζονται τώρα έχουν υπηρετήσει πολλά χρόνια αναπληρωτές και έχουν πολλά μόρια ώστε να συνδιεκδικήσουν τις περιζήτητες οργανικές...
Συνάδερφοι καλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους!Έχω 100+ μήνες προϋπηρεσίας ως ΠΕ02 και 7+ μήνες ως ΠΕ70. Θα αναγνωριστεί το σύνολο της προϋπηρεσίας μου αν διοριστώ ως δασκάλα (και μισθολογικά και ως μόρια για τις υπηρεσιακές μεταβολές) ή θα είμαι ο μόνιμος εκπαιδευτικός των 7+ μηνών;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Το παιδι μαζί μου, ο συζυγος τον περισσοτερο καιρό μαζί μας.. Περιπου μια βδομάδα το μήνα θα φευγει για Αθήνα (Αθηναίοι είμαστε) για δουλειά,τις υπόλοιπες μέρες εξ αποστασεως αυτος..Σκοπός είναι να την παω παιδικο, ελπίζω να έχει εκει που θα βρεθώ.. Το οικονομικό ναι, μεγάλο ζήτημα, θα συντηρούμε δυο σπίτια (δυο ενοίκια).. Ουουουφφ.. Σκεφτομαι πως κ Καστελόριζο να παω, δεν ξέρει κανεις αν θα καταφέρω να πλησιασω Αθήνα, τον τρίτο χρόνο.. Σ ευχαριστώ και παλι..
Δεν ξέρω τη σειρά σου στον τελικό πίνακα, αλλά είστε Αθηναίοι και με τόσες άλλες επιλογές, θα δηλώσεις μακριά;Δήλωσε Πελ/νησο (έχει αρκετούς νομούς διαθέσιμους),
Είμαι λίγο κάτω από την μεση στον πινακα. Ναι κατέληξα τελικά να κινηθώ με κριτήριο την εγγύτητα.. Όποτε οι νόμοι που λες θα μπουν ψηλά. Με το παιδι αμφιταλαντευτηκα πολυ για τον παιδικο, αλλά βλεπω πως έχει ανάγκη την κοινωνικοποίηση, πολυ δυσκολο να την κρατησω δευτερη χρόνια μέσα.. Και πρακτικα, δεν θα εχω δικό μου άνθρωπο να την προσεχει το πρωι. Ασε άγχος από παντου.. Καμιά φορά ξεχνάω οτι διορίστηκα!
Το ξαναποσταρω γιατι καποιος μπορει να μην το ειδεhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1N-gDOVwCtHr7F-y-fbCq_eyn9EcKtJAEzQtZtqiV8uE/edit?usp=sharing
Να ζητήσω μια διευκρίνιση και συγγνώμη αν είναι χιλιοειπωμένο. Από το νούμερο που έχουμε στους οριστικούς αφαιρούμε τον αριθμό 554 για την ειδική ή είναι λιγότεροι; Ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί με τη σειρά μου στους εκκαθαρισμένους που έχουν βγάλει οι συνάδελφοι.
Ανάλογα με τη θέση που βρίσκεσαι. Κάποιοι από τους 554 διορισμένους στην ειδική μπορεί να έχουν λιγότερα μόρια από εσένα, άρα δεν τους αφαιρείς γιατί είναι κάτω από σένα στη γενική.
Σ' ευχαριστώ. Έτσι είναι προφανώς αλλά δεν ξέρω γιατί κόλλησα πάλι.
Είναι φυσιολογικό το άγχος που έχουμε όλοι/ες μας αυτές τις μέρες. Εδώ κοιτάζω κάθε τρεις και λίγο την αίτησή μου -την οποία έχω εκτυπώσει και δώσει και στη μάνα μου και στον άντρα μου να ελέγξει- ότι είναι ενεργοποιημένη, λες και μπορεί να απενεργοποιηθεί από μόνη της. Είναι μεγάλη στιγμή ο διορισμός, ειδικά για όσους/ες είμαστε χρόνια στην αναπλήρωση.