0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι ειναι πολυ βοηθητικο για ολους!!https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N-gDOVwCtHr7F-y-fbCq_eyn9EcKtJAEzQtZtqiV8uE/edit?usp=sharing
Καποια ονοματα εχουν σβηστει απο την λιστα. Σημαινει κατι αυτο?? Ευχαριστω
Εγώ πάλι την αίτηση την κάνω με μισή καρδιά. Αλλιώς την περίμενα αυτή τη στιγμή. Στα μισά του πίνακα και από τη
Τα διόρθωσα εγώ. Τα ονόματα δεν σημαίνει κάτι είχανε σβηστεί συναδέλφισσα. Απλώς μπαίνουν πάρα πολλοί και εχουν πρόσβαση οπότε πρέπει να είναι προσεκτικοί και να γράφουν μόνο στη σειρά που είναι το όνομα τους για να μην χαλάει το αρχείο. Εξάλλου για δικιά σας διευκόλυνση το έφτιαξα.
Συνάδερφοι καλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους!Έχω 100+ μήνες προϋπηρεσίας ως ΠΕ02 και 7+ μήνες ως ΠΕ70. Θα αναγνωριστεί το σύνολο της προϋπηρεσίας μου αν διοριστώ ως δασκάλα (και μισθολογικά και ως μόρια για τις υπηρεσιακές μεταβολές) ή θα είμαι ο μόνιμος εκπαιδευτικός των 7+ μηνών;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
συναδελφε , κακως αυτο το μουντ... δηλωσε
Καλησπέρα. Μίλησα σήμερα με
Έχει νοσοκομείο, γιατρούς; Σπίτια για νοίκι;
Τα διόρθωσα εγώ. Τα ονόματα δεν σημαίνει κάτι επειδή είχανε σβηστεί συναδέλφισσα. Απλώς μπαίνουν πάρα πολλοί και εχουν πρόσβαση οπότε πρέπει να είναι προσεκτικοί και να γράφουν μόνο στη σειρά που είναι το όνομα τους για να μην χαλάει το αρχείο. Εξάλλου για δικιά σας διευκόλυνση το έφτιαξα.
Στα μισά του πίνακα & από