0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Misanofagos παρομοιάζεις τον covid με τη λέπρα; ρε ποιοι είναι οι ψεκασμενοι;;; Ανοίξτε τα μάτια σας όλοι και δείτε επιτέλους τι πάνε να εδραιωσουν με την υποχρεωτικό τη τα. Μιλάτε όλη την ώρα για μόρφωση.. Που είναι η μόρφωση σας όταν συμφωνείτε ανοιχτά με την υποχρεωτικοτητα ή ακόμα χειρότερα δεν ασχολείστε καν με το θέμα ως εμβολιασμενοι; Έχετε γίνει όλοι εξπέρ στα της βιολογίας και τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου που καταργούνται στο όνομα ενος ιού ούτε που σας αφορούν. Μια μικρογραφία της κοινωνίας εδώ μέσα.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΥΓ. Άσχετο και σχετικό ταυτόχρονα. Στο στρατό δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια;
Συναδελφοι, η ερώτηση μου ήταν ξεκάθαρη. Ωστόσο, η συζήτηση έχει ξεφύγει τελείως. Δεν υπάρχει λόγος να "τρωγομαστε" μεταξύ μας. Ο καθένας πράττει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και το να κρίνει τον συνάνθρωπό του για το γεγονός ότι έπραξε το αντίθετο είναι περιττό. Ηρεμία, συναδελφοι, ηρεμία!
Εχεις δικιο. Η αριστερα τι λεει για τον υποχρεωτικο εμβολιασμο; Αν θελω να διαδηλωσω την αντιθεση μου τι κανω;
Τώρα κοίταγα στα γρήγορα τι είπαν οι αρχηγοί Αριστεράς (αυτής τέλος πάντων που έχουμε εδώ). Τσίπρας, Κουτσουμπας,
Κατά τη γνώμη μου όποιος εκπαιδευτικός φοβάται τα εμβόλια δεν διαθέτει την ελάχιστη επιστημονική σκέψη. Όποιος αρνηθεί τον εμβολιασμό θα έπρεπε να απολύεται αν είναι μονίμος και να μην προσλαμβάνεται αν είναι αναπληρωτής[/quoteΣοβαρά τωρα;;;; εμβόλια που δεν έχουν πάρει κανονική έγκριση όπως όλα τα άλλα εμβόλια, που είναι στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού:Δηλαδή εάν σε 3 χρόνια προκύψει νέος ιός και σε άλλα 3 άλλος, θα κάνουμε το ιδιο;Πέρυσι με τις μάσκες δεν είχαμε λιγότερα κρούσματα, απ ότι φέτος που βγήκαν οι μασκες;