0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε τότε τι θελουμε; εμβόλιο δν θελουμε, καραντίνα δεν θελουμε, webex δν θελουμε, περιορισμούς δεν θελουμε, τι σκατα θελουμε; δεν καταλαβαίνω. Ή μάλλον καταλαβαίνω. Θελουμε να λυθεί το θέμα χωρίς να επηρεαστούμε εμείς, στις πλάτες των άλλων.
Μήπως ξέρεις γιατί ότι έχει ακουστεί σε παρενέργεια στα mRNA εμβόλια αφορά αυτό της φάιζερ και όχι της moderna γιατί κι αυτό mRNA είναι νομίζω..
Ηρέμησε... πιο coolΠροσωπικά λέω ναι σε όλα πλην καθολικού λοκνταουν και υποχρεωτικού εμβολιασμού... ειδικά όπως πάει να επιβληθεί..αυτοί που αποφασίζουν έχουν μόνοι τους υπονομεύσει τη διαδικασία εμβολιασμού..
Μωρέ φυσικά κ την σαμπόταραν. Εμείς σαν μορφωμένοι κ λογικοί άνθρωποι τι κάνουμε?
Jimmy, Έσπερος και Jarvis δεν έχει νόημα.Με 1% θνησιμότητα όλοι μάγκες είμαστε.Δεν θα είμαι εγώ ο ένας αλλά κάποιος άλλος. Αν ειχε διψήφιο αριθμό θνησιμότητας θα έβαζαν όλοι μέσο για να εμβολιαστουν. Προς το παρον αυτοί που μπορουν βάζουν μέσο για μονοκλινοστον Ευαγγελισμό αφου νοσησουν. Υπάρχει και ανέκδοτο. Χωρίς κορονοϊό: Κάτω η χουντα των εμβολίων. Με κορονοϊό: Γιατί δεν μου δίνετε και μένα τα μονοκλωνικα του Τραμπ;... Καλό καλοκαίρι!
... Όλη η συζήτηση πιστεύω πως γίνεται διότι είναι μεγάλος ο αριθμός των θανάτων ή άλλων βλαβών από τα εμβόλια. Αυτό όμως συμβαίνει διότι εμβολιάστηκαν πολλές εκατοντάδες εκατομμυρίων λόγω της διάστασης της πανδημίας. .....
Κι εσύ λοιπόν υποστηρίζεις το αφήγημα τζαμπατζήδες της ανοσίας..Και μετά απορούμε που δε μπορούμε να συνεννοηθούμε..
Κοίτα να δεις, εγω όσο έπαιζε το έργο τξς ατομικής ευθύνης για την καραντίνα, δεν είπα ποτέ τίποτα για κανέναν δύσπιστο ή αρνητή. Γιατί φαινόταν εξαρχής ότι έτσι όπως τα είχαν κάνει, ο κόσμος μπερδευότανε. Ποτέ δεν σχολίασα υπάλληλο με τη μύτη έξω ή γονιό που έβγαζε το παιδί του να παίξει με αλλά παιδθα ή εφήβους που χαζολογούσαν πέρα δώθε χωρίς μέτρα κ ποτέ δν σχολίασα άνθρωπο που δεν φορούσε μάσκα έξω. Γιατί, αν κ υποστηρίζω τα αυστηρά λοκνταουν για περιορισμένο διάστημα, όχι σαν τα δικά μας, αναγνωρίζω τη δυσκολία του κόσμου να ζήσει με λοκνταουν. Γι αυτό τώρα απορώ κ αναρωτιέμαι, τι ακριβώς προτείνει όποιος δεν θέλει μαζικό εμβολιασμό, εθελοντικά ή υποχρεωτικά. Πραγματικά αναρωτιέμαι. Κάποιοι ποντάρουν στη συνέχιση των μέτρων, αγνοώντας τις επιπτώσεις σε άλλους τομείς. κάποιοι αρνούνται τον ιό, που τουλάχιστον είναι η πιο συνεπής στον παραλογισμό της ομάδα. ε για τους άλλους τι να πιστέψω; γιατί αν θεωρείς χούντα τον εμβολιασμό των κρατικών λειτουργών, το λοκνταουν δεν το θεωρείς κι αυτό χούντα; λογικά το θεωρείς, άρα δεν μπορεί να το έπιδιωκεις, άρα θες κάτι άλλο, που είναι τι; από τξ στιγμή που δεν ακούω απάντηση, έχω κάθε λόγο να θεωρήσω ότι είναι τζάμπα μαγκιά. και τέλος πάντων υποχρεωτικό δν σημαίνει ότι σε βάζουν κάτω δεμένο κ σου το κάνουν. Υποχρεωτικό βάσει επαγγέλματος σημαίνει ότι αν δεν θες, που είσαι κ ανόητος να μην θες να προστατευτείς, πας σε άλλη θέση. καλύτερα να νομοθετηθεί αυτό, παρα να αυθαιρετούν οι εργοδότες. σημαίνει ότι αν σε ένα κλαμπ πχ κινδυνεύεις, δεν μπορείς να μπεις γιατί πρώτα απ όλα εσυ κινδυνεύεις, κ αν στο κάτω κάτω δεν εμβολιάζεσαι γιατί προσεχείς κ αποφεύγεις συνωστισμό (κλασικό επιχείρημα κι αυτό), δεν θα ήθελες να πας ο ίδιος, όπως αν φοβόσουν τον ιό δεν θα ήθελες να μπεις σε κλειστό χώρο κλπ.