0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δε λένε κάτι τα ποσοστά εμβολιασμενων τότε γιατί εμβολιάζεται ο κόσμος; Πέρσι με 0 εμβολιασμούς τέτοια εποχή είχαν μηδενιστεί οι θάνατοι και τα κρούσματα...
Πολλά αφηγήματα πάνε περίπατο σιγά σιγάΧ.Τσακαλάκης εντατικολόγος: Η θνητότητα στους πλήρως εμβολιασμένους είναι 8πλάσια σε σχέση με τους ανεμβολίαστους https://patratora.news/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/ch-tsakalakis-intensivist-mortality-in-the-fully-vaccinated-is-8-times-higher-than-in-the-unvaccinated/?fbclid=IwAR2pk55sOcBPQyrq8XELh0iBaxAW4dzNuox0uKCINIwNQ71lSGUb4SK9094Για παράδειγμα, στον πίνακα 2 στη σελίδα 8 αναγράφεται ότι η πιθανότητα θανάτου σε όλους – άσχετα με τον εμβολιασμό τους – στη Μεγάλη
Ακριβώς. Ο εμβολιασμός είναι η δικλειδα ασφαλείας μας. Είναι το δίχτυ που θα μας πιάσει αν αποτύχει η αυτοπροστασια και η αποστασιοποιηση. Μπορεί όσο και να προσέχουμε να κολλήσουμε. Για αυτό χρειαζόμαστε το εμβόλιο. Η ελάχιστη άρνηση ή αμφιβολία για την επικινδυνοτητα του ιού οδηγεί σε κρούσματα και νοσηλειες, στην καλύτερη περίπτωση. Αυτή η στάση είναι πιο επικίνδυνη και από το να μην εμβολιαστεί κάποιος. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά η άρνηση της πραγματικότητας συμπίπτει με την άρνηση να εμβολιαστεί και κάποιος. Θανατηφόρος συνδυασμός.
ρε υπογραφεις οτι αυτος που θα εμβολιαστει οτι δεν θα παθει κατι?εχεις αφισα το διευθυντη σου?
Εσύ υπογραφεις ότι αυτός που δεν θα εμβολιαστεί δεν θα πάθει κάτι; Και επιτέλους... αυτή την ψύχωση με τους διευθυντές να την προσέξεις. Έχω γράψει επανειλημμένα ότι για εμένα ο εμβολιασμός είναι πολύ προσωπική απόφαση. Το δικό μου πρόβλημα είναι αυτό που μόλις έγραψα. Όταν κάποιος αρνείται την πραγματικότητα σε τέτοιο βαθμό που βάζει τους άλλους σε κίνδυνο.
@ jimy100Λέει κάπου στο άρθρο πόσοι από τους 7499 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι; Γιατί το ποσοστό θανάτου 0,9% σε αυτή την ομάδα με θορύβησε τολμώ να πω. Σε ό,τι γράφεις συμφωνώ πλήρως.
Άσε doncorleone, γιατί πάλι θα λένε ότι μπερδεύουμε τον ιό με την κυβέρνηση. Ενω δεν θα έπρεπε.