0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή ακούγεται συχνά σε αυτό το νήμα : "Συζήτησέ το με τον γιατρό σου..."https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/350062/mitsotakis-kinitra-se-giatroys-farmakopoioys-gia-na-afksithoyn-ta-rantevoy-emvoliasmoyΝα ακούσω δηλαδή τον γιατρό που θα τα πάρει από τον Κούλη για να με πείσει.Ωραιο αυτό...Καλά δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο.Ολοι γνωρίζουμε τις δοσοληψίες των γιατρών με τις φαρμακευτικές εταιρείες για να προωθήσουν συγκεκριμένα φάρμακα και βιταμίνες που δεν τις χρειάζεται ο ασθενής και δεν του κάνουν κακο, παρά μόνο στην τσέπη του, αλλά από την άλλη φουσκώνουν γερά την τσέπη του επιστήμονα γιατρού που πήρε τον όρκο του Ιπποκράτη και θέλει το καλό μου.Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι ,αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι χρηματίζονται,εχουν και τα δωράκια τους ειδικά τώρα το καλοκαίρι...
Γιατί δεν ρωτάς την κομμώτρια σου, τότε;Ή τον τσαγκαρη σου; Ειλικρινά τώρα.. Όταν ρωτάς αν θα πάρεις αντιβίωση ή όχι, αν θα κάνεις χημειοθεραπειες ή όχι,,αν θα κάνεις χειρουργείο ή όχι, σε απασχολεί εξίσου το αν ο γιατρός θα έχει κέρδος;
Εγώ δεν θέλω να το κουβεντιάσω με τον γιατρό μου. Θέλω ο γιατρός μου ή τέλος πάντων οποιοσδήποτε γιατρός να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ότι μπορώ να κάνω το εμβολιο .
Με απασχολεί περισσότερο το ποιοί πεθαίνουν από τον ιό.Οι θετικοί εμβολιασμενοι μεταδίδουν πολυ ασθενέστερα κ υπο συνθήκες. Στις περισσότερες περιπτωσεις,ειδικα αν μιλάμε για νέο κ υγιή εμβολιασμενο,εχουν πολυ λιγότερο φορτίο στο ρινοφαρυγγα κ άρα το αερολυμα εχει χαμηλότερη συγκέντρωση σε ιικα σωματίδια. Επίσης είναι σαφώς για πολυ λιγότερο χρόνο μετά δοτικοι. Αλλά αυτό που λες είναι το πιο σήμαντικο: αν ολοι ήταν εμβολιασμενοι, δεν θας ενοιαζε κ δεν θα είχαμε κ μέτρα, εκτός αν είχαμε στενές επαφές με ανοσοκατεσταλμενους. Καλά ασε που αν είχαν εμβολιαστει έγκαιρα, δεν θα είχαμε κ delta. Επίσης σωστή κ η χτεσινή σου παρατηρηση, ουσιώδους σημασίας: κάποιοι αρνούνται την πραγματικοτητα.
Κ κάτι τεχνικό: θετικό pcr (τα λεγόμενα μοριακά, που ανιχνεύουν με τη μεγαλυτερη ευαισθησία) ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα κ ότι είσαι μεταδοτικος. Στους εμβολιασμενους που δεν έχουν συμπτώματα, ισχυει σε μεγάλο βαθμό. Γιατί το τεστ μπορεί να ανιχνευει κ κομμάτια γενετικού υλικού ιου, αυτά που έμειναν μετά την μάχη με το ανοσοποιητικό. Δεν είσαι μεταδοτικος με αυτά.
ΥΓ: jarvis αυτό το επιχείρημα αν είχαμε όλοι εμβολιαστεί δεν θα είχαμε μετάλλαξη δέλτα .... με κάνει κι αναρωτιέμαι για πολλά.. και δε θέλω απάντηση, έδωσα από μόνη μου απαντήσεις..