0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά σήμερα άκουσα κάπου ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer μειώθηκε στο 39%. Δηλ. κορόιδευαν τον κόσμο; και το λένε τωρα;Φαντάζομαι πόσος κόσμος θα αγανακτήσει με αυτό που άκουσε.Ο αδερφός ενος γνωστου μου έχασε την ακοη του μετα το εμβολιο. Δηλ. τσαμπα πηγε και το εκανε;
Το διαβασα από σοβαρό γιατρό. Αναφερόταν όμως στην απλή μόλυνση που έτσι κι αλλιώς δεν είναι ο βασικός σκοπός. από νοσηλεία/ θάνατο τα ποσοστά είναι άνω του 90%.
It's the delta variant dear..Μην αγχώνεσαι, το περιμεναν. Μιλαγα για ασχετο λόγο με το γιατρό σημερα κ το σχολίασα με. Μου είπε οσο τα ποσοστα προστασιας από σοβαρή νόσο παραμενουν τόσο υψηλά (πανω απο 90% ), δε δίνουν σημασία. Αυτό που τρομάζει ειναι η δημιουργία στελέχους που διαφευγει ανοσιας, όπως το Epsilon. Αν κυκλοφορήσει πολυ, πριν προσαρμοστει το εμβόλιο, την κάτσαμε ομαδικώς.
Ενταξει όμως σε ποιον αρκεί πλέον η ατομική προστασία; Είναι πολύ κουραστική η κατάσταση. Θελουμε κάπως κ να ζήσουμε πιο κανονικά, να μπορούμε να ταξιδέψουμε, να κάνουν τα παιδθα μας δραστηριότητες, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό ακόμα κ χωρίς περιοριστικά μέτρα, τα σχολεία ήταν χάλια ακόμα κ ανοιχτά, με την κάκιστη χρήση μάσκας, τα χωριστά διαλείμματα, τη φασαρία από τα ανοιχτά παράθυρα, κ να χεις κ το άγχος τιυ κρούσματος, ποιος έχει υπομονή για άλλη μια τετοια χρονια; εγω δεν έχω. πάει σχολείο το παιδί μου κι είμαι στενοχωρημένη, θα προτιμούσα να εμενε σπίτι άλλη μια χρονιά αν είναι να πάει σ αυτό το χάλι. ειλικρινα εγω είχα πιστεψει ότι Σεπτέμβριο θα βγάζαμε κ τη μάσκα, απελπισία με πιάνει.
Να προσθέσουμε και την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων σε αυτό. Δεν μπορούμε να ξαναπάμε σε αναστολή χειρουργείων δεύτερη χρονιά, έχουμε ήδη καθυστερήσει πάρα πολλές εξετάσεις και επεμβάσεις και αυτό θα έχει άμεσες συνέπειες σύντομα.
Κοίτα Έσπερε.. Θα πρέπει να μάθουμε πια να ζουμε με αυτόν. Χάσαμε το παιχνίδι της εξάλειψης του πια.. Θα γίνει ενδημικός τελικά κ θα χάσει τον πανδημικο του χαρακτήρα, με οποίο κόστος ως τότε. Από τη στιγμή που εμβολιαστηκες, δεν φοβάσαι, ως νέος άνθρωπος (στην 85χρονη εμβολιασμένη θεία μου, λέω να φοβάται με τη delta). Πας παντου, κανεις τα πάντα, με τη n95 ανά χείρας στα κλειστά, συγχρωτισμενα μέρη, για να καλυψεις κ τις μικρές πιθανοτητες (νοσησης κυρίως, λιγότερο μόλυνσης). Κ αν κανεις συμπτώματα τελικά, δεν έχεις άγχος για σοβαρή νοσηση. Ντεπον κ Netflix. Για το παιδι σου, σε καταλαβαίνω. Κ εμένα το παιδι μου παει παιδικό πρωτη φορα Σεπτέμβριο κ εχω κ εγω κλασει μαλλί για την μικρή. Θα εκτεθεί σιγουρα με τέτοια διασπορα,ειδικα αν είναι Αττική.Αλλά θα σκεφτουμε, ως ορθολογιστικοι άνθρωποι, πωςοι πιθανοτητες να νοσησουν σοβαρά ειναι πολυ μικρές. Κ τέλος.
Σ αυτό το νόμο (οργανικός νόμος του ελεγκτικού συνεδρίου και άλλες ρυθμίσεις) και στο κεφάλαιο Γ άρθρα 205, 206, 207 σελίδες 46,47,48 η ντροπολογία για υγειονομικούς κλπ όπως ψηφίστηκε και θα πάρει φεκhttps://www.taxheaven.gr/attachment/8454
Με τους νέους, αλλά ανοσοκατεσταλμένους τι γίνεται; Για πόσο ακόμα θα είναι κρυμμένοι χωρίς κοινωνικές επαφές, μιλάμε για ανθρώπους στην πιο παραγωγική τους ηλικία που χωρίς τον κορονοϊό έπαιρναν τις θεραπείες τους και ήταν λειτουργικότατοι.
10 ευρώ το κομμάτι... περάστε κόσμε...https://www.in.gr/2021/07/23/greece/kikilias-ayta-einai-ta-mponous-se-giatrous-farmakopoious-pou-tha-kleinoun-rantevou-gia-emvoliasmo/Γιατί για κάποιους όλα πωλούνται και αγοράζονται..