0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Γνωρίζουμε τελικά ποιες ομάδες θα εξαιρεθουν από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Δηλαδή τώρα στους υγειονομικους τι ισχύει; Εγώ ήξερα ότι γυναίκες σε εγκυμοσύνη και παιδιά δεν δίνονται ούτε θεραπείες ούτε φάρμακα καινούρια. Δεν μιλάω για πειραματικα. Πιστεύω δεν αμφισβητεί κανένας ότι το εμβόλιο ειναι καινούριο. Θα υποχρεωσουν και τις εγκύους;
Μιλάμε μόνο για mrna εμβόλια, αυτά μελετήθηκαν στις έγκυες κ μελετώνται εδώ κ καιρό, όποτε έχουν ολοκληρωθεί πολλες εγκυμοσυνες με εμβολιασμενες έγκυες. Σε μια μελετη μόνο των ΗΠΑ, νομίζω Μάρτη, συμμετείχαν 90.000 εθελόντριες έγκυες, με εξαιρετικά αποτελέσματα ασφάλειας. Τώρα έχουν πολυ περισσοτερα data. Μιλάμε παντα για mrna εμβόλια.
Γι αυτό κ υπάρχει ισχυρή συσταση στις έγκυους για εμβολιασμού. Αν θα προχωρησει κ σε υποχρεωτικοτητα στις έγκυες νοσηλεύτριας πχ, δε γνωρίζουμε ακόμα.
Αυτο λέω. Ότι στην αρχή δεν υπήρχε ο διαχωρισμός με τα mrna. Υπήρχε από την αρχή η σύσταση με όλα τα εμβόλια. Υποθέτω δηλαδή ότι είχαν εμβολιαστεί έγκυες με astra. Και κάποια στιγμή, απλά το έκοψαν.
Μην την παίρνετε και στον λαιμό σας ας αποφασίσει η ίδια ... δεν είναι η πιο γρήγορη λύση πάντα η καλύτερη ... Μέχρι να ολοκληρώσουν την τρίτη φάση μπορούμε να τα ονομάσουμε και πειραματικά σκευάσματα και ασφαλή εμβόλια όπως θέλει ο καθένας ...όταν της υπογράψει ο γυναικολόγος με ευθύνη του ( με κάθε νόμιμη επιφύλαξη ) η παύσει η κάθε επιτροπή να μην έχει ακαταδιωκτο μπορεί να εμπιστευτεί ... ξανατονιζω πως είμαι υπέρ εμβολίων σε ειδικές ομάδες ..αλλά μόνο ως ελεύθερη επιλογή .... Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην ΕΦΣΥΝ και θεωρώ απαράδεκτο το ότι μια εφημερίδα που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή/προοδευτική κ.τ.λ. δεν έκανε ένα απλό τσεκάρισμα σε μαθηματικούς δείκτες. Από εφημερίδες τύπου "Ελεύθερη Ώρα" θα το περίμενα, όχι από την ΕΦΣΥΝ.Πάω λοιπόν στη σελίδα 13, όπως και ο συγγραφέας του άρθρου. Ας εστιάσουμε στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50. Αυτή εξάλλου είναι και η πιο επίφοβη όταν νοσεί από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τα στοιχεία του NHS έχουμε 9571 κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα στις ηλικίες άνω των 50. Από αυτούς οι εμβολιασμένοι (με 2 δόσεις, με 1 δόση, με 1 δόση πριν περάσουν 21 μέρες κ.ο.κ.) είναι 7499. Οι ανεμβολίαστοι 976. Λογική η ποσοτική διαφορά, αν σκεφτεί κανείς ότι οι εμβολιασμένοι άνω των 50 στη Μ.