0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι γι αυτό αν γίνει καμία διαγραφή από σύλλογο ή βγει καποθο disclaimer του παν/μιου ότι ο δρ τάδε εκφράζει προσωπικές απόψεις, αρχίζουν τα περί φίμωσης κλπ. Συνωμοσιολογίες υπάρχουν επειδή κάποιοι θέλουν να τις πιστέψουν κ τις αναζητούν εναγωνίως.
Εγώ ξέρω ότι όταν σταματάει η λογική και τα επιχειρήματα αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί και ο φασισμός
Και το έγραψα και στο άλλο νήμα. Τα σκευάσματα αυτά είναι ΝΕΑ. ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ. Δεν τα λέω εγώ. Τόσοι ειδικοί τα λένε. Και νέα σκευάσματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ να δίνονται σε παιδιά και εγκύους ή γυναίκες που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν. Τα εξηγεί ο Κούβελας. Ακούστε τον. Και σας ρωτώ....ανάμεσά μας υπάρχουν γυναίκες που μάτωσαν τα κορμιά τους στην προσπάθεια να γίνουν μαμάδες. Αν λοιπόν μετά από τα τόσα που πέρασαν- βάζω και τον εαυτό μου μέσα- τις τόσες απογοητεύσεις, τα τόσα καρδιοχτύπια, τις τόσες ορμόνες βρεθεί ο ειδικός και μου εγγυηθεί ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ασφαλής από το εμβόλιο θα το κάνω. Όμως ΔΕΝ ΘΑ
Σχετικά με την εξασθενηση της ανοσίας που παρέχει το εμβόλιο με την πάροδο του χρόνου έχουμε αρκετά ανησυχητικά αποτελέσματα από το Ισραήλ. https://www.timesofisrael.com/hmo-those-who-inoculated-early-twice-as-likely-to-catch-covid-as-later-adopters/Είχε και ένα σχετικό αφιέρωμα ο Dr Campbell πριν από λίγες ημέρες. https://www.youtube.com/watch?v=rAqVAiPXbJcΕίναι κατά την άποψή μου τραγικά λάθος τα πρωτόκολλα που ισχύουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σχετικά με την εξαίρεση εμβολιασμένων από διαγνωστικά τεστ στον εργασιακό χώρο και μη καραντίνας σε περίπτωση επαφής με θετικό κρούσμα.