0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://athens.indymedia.org/media/upload/2021/07/28/covid_19_007digital-1.pdfΈνα ελαφρύ καλοκαιρινό ανάγνωσμα για τα διαλείμματα ανάμεσα στις βουτιές , πίσω από το χαρακτηριστικό λεξιλόγιο της ιστοστελίδας κρύβεται κτγμ μία από τις καλύτερες αναλύσεις της κατάστασης που ζούμε.Καλό καλοκαίρι, μακάρι ο Σεπτέμβρης να μας βρει υγιείς, ήρεμους και με ανοιχτά σχολεία!
Ξέρω πάντως περιπτώσεις με κρουσμα στην οικογένεια (ανεμβολιαστο) που τα εμβολιασμενα μέλη δεν κόλλησαν, είχαν και αρνητικά μοριακά. Και μιλάμε και για το ίδιο σπίτι, που είναι αδύνατο να εχεις μέτρα ασφαλείας. Εντωμεταξύ αυτό το «έπαθε θρόμβωση από τον κορονοϊού 33 ετών έπρεπε να το βάλεις bold για να φαίνεται από μακριά… Περαστικά.
Λοιπόν συνάδελφοι αρχίσατε πάλι το μπούλινγκ...και την τρομοκρατία τύπου
Καλησπέρα θα ήθελα πληροφορίες για το μονοδοσικό της jonshon αν το έχει κάνει κάποιος/α σας παρακαλώ.Έχω ιστορικό με σοβαρά αλλεργικά σοκ κ γι αυτό δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο.
Τι θέλει να πει το πχ μου;; Τπτ ουσιαστικά.. όπως και τα δικά σας..Ούτε πείθουμε ούτε αποτρέπουμε με πχ..
το 97% όσων νοσηλεύονται σήμερα με Covid στα νοσοκομεία των ΗΠΑ δεν έχει εμβολιαστεί…