0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγκληματίας. Δεν θες φίλε μου να εμβολιαστεις για δικους σου λόγους?? Suck it που λένε κ οι Άγγλοι κ εμβολιασου για το παιδι σου, αυτή είναι η ανοσία αγέλης. Έκθεση ανηλίκου κ δη νεογνού σε κίνδυνο, ασύλληπτο.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε τα νέα για τους διορισμούς και πέφτουμε σε τέτοιες αναρτήσεις που μας κάνουν να απορούμε για το τι είδους "συναδέλφους" θα συναντήσουμε στα σχολεία που θα πάμε.
Είχα ακούσει παλιά για κάτι υπαλλήλους του ΟΣΕ με απολυτήριο δημοτικού που τους πήγαν σε άλλες υπηρεσίες. Ελπίζω να κατέληξες κάπως έτσι στην εκπαίδευση για να έχεις ελαφρυντικό την αμορφωσιά.
Και 2 παραδείγματα παθολόγων. Ο ένας είπε "τράβα κάντο και μην φοβάσαι τίποτε". Ο άλλος είπε "48 ώρες προ εμβολιασμού θα κάνεις rapid και τεστ αντισωμάτων. Για να ξέρουμε πως δεν το έχεις και πως δεν νόσησες. Γιατί αν έχεις αντισώματα δεν χρειάζεται επί της παρούσης εμβολιασμός. Παράλληλα θα κάνεις και μια αίματος για θρομβοφιλία. Καλό θα ήταν να κοιταχτούν και τα cd4+ (δεν έχω ιδέα αν αυτά τα γράφω σωστά) λεμφοκύτταρα γιατί αν αυτά λειτουργούν είσαι καλυμμένος". Τα συμπεράσματα δικά σας
@cookie7 κανεις δεν απέσυρε το astra zeneca και απ όσο έχω διαβάσει ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με θρομβοφιλια η περιέργεια που εκδηλώνεται, αντιθετα οι αιματολόγοι τονίζουν ότι ο κορονοιος κάνει θρομβώσεις επομένως το εμβόλιο είναι αναγκαιότερο σε άτομα με ιστορικό ή προδιάθεση.[/quoteΠολλές χώρες το σταμάτησαν το Astra ακριβώς επειδή προκαλούσε θρομβώσεις.
https://www.capital.gr/diethni/3532236/koronoios-oi-xores-pou-exoun-anasteilei-ti-xorigisi-tou-emboliou-tis-astrazeneca?amp=trueΓνωρίζω πως η Δανία ήταν η πρώτη που το απέσυρε. Ακολούθησαν κι άλλες