0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Αρνητές και Εκπαιδευτικοί. Γίνεται??"ΈΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΆΡΘΡΟ in.grΓια να καταλάβετε κάποιοι πόσο κατευθυνόμενα είναι όλα. Σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις του
Εμβολιάστηκε ακόμη και αυτός:https://www.news247.gr/kosmos/servia-erimitis-zei-se-spilia-ta-teleytaia-20-eti-emathe-gia-ton-koronoio-kai-emvoliastike.9324090.html?utm_source=News247&utm_medium=BoN_mob_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3Εσυ Έλληνα εκπαιδευτικέ;
Κολλάς κορονοιό και στις σπηλιές ;;;;; Το συγκεκριμένο "άρθρο" ο ορισμός της προπαγάνδας
Ναι! Διαβάζοντας το άρθρο αποφάσισα να ακολουθήσω το παράδειγμα του ανθρώπου αυτού και να πάρω κι εγώ τα βουνά!
Μπορεί μια στο τόσο να έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο, αν κολλήσει, πάει μετά δεν τον σώζει κανένας στην ερημιά. Ερημίτης, αλλά προνοητικός.. εσύ;
Η άλλη στο in.gr που ανέβασε η cookie είδατε τι εγραψε; Έμπλεξε εμβολιασμο με αξιολόγηση. Ο, τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα τα συνδυάζουν όπως γουστάρουν. Το εμβόλιο λοιπόν ταιριάζει παντού. Πάει με όλα. Τι να πει κανείς. Πόλεμος. Τίποτα άλλο. Είναι κανονικός πόλεμος κι όποιος αντέξει.Ευχαριστώ τους συναδέλφους που μου απάντησαν σχετικά με το δημοσίευμα για το Ισραήλ. Απολύτως κατανοητα όσα αναφέρθηκαν. Μια ερώτηση μονο:αφού το ποσοστό των εμβολιασμενων που νοσηλεύονται είναι λογικό αποτέλεσμα λόγω αριθμητικής, όπως εξηγήστε, κι αφού Ισραήλ και Ελλάδα δεν έχουν μεγάλη απόκλιση στο ποσοστό των πληρως εμβολιασμενων (Ισραήλ 62% έγραψες helidoni, 55% είναι περίπου εδώ;, γιατί τα εγχώρια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανεμβολιαστους νοσηλευομενους που φτάνουν στο 95% επί του συνόλου των ασθενών στα νοσοκομεία; (νομίζω λένε για 98%στις μεθ). Εδώ δεν μετράει η αριθμητική; Θέλω να πω ότι αφού βασιζόμαστε στο ότι όσο πληθαίνουν οι εμβολιασμοί είναι λογικό να ανεβαίνει και το ποσοστό των νοσούντων αυτών, εδώ στην Ελλάδα γιατί δε φαίνεται κάτι τέτοιο; Εδώ σου λέει σχεδόν όλοι στα νοσοκομεία είναι ανεμβολιαστοι. Ή η αριθμητική κάπου μπάζει ή εδώ μας κοροϊδεύουν. Ξέρουμε όλοι την απάντηση
https://www.in.gr/2021/08/15/greece/koronaios-protos-thanatos-pliros-emvoliasmenou-kai-xoris-ypokeimena-nosimata-sti-thessaloniki/?fbclid=IwAR3ETxedE__RaK78Hsu8ZsYG9QL1FAjke8mMyTu3mWiVxUIndwP_AYKaW2o Δεν ξέρω τι θα γίνει , δεν είμαι ο φάουτσι, αγγλικου είμαι αλλά όταν πεθαίνει εστω κ ενας, ετω κ 70χρονος ΧΩΡΙΣ υποκ νοσήματα, έγκυες κ ευπαθείς στο σχολείο δεν θα πανε ουτε εμβολιασμένοι-ελπίζω.