0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ακριβώς που λες. Είναι μια γραμμή αμυνας και ελπίζουν όσοι το έκαναν ότι θα τους προστατέψει. Και μακάρι όντως να αποδειχθεί αυτό, χωρίς παράπλευρες απώλειες(ή έστω ελάχιστες αφού δεν γίνεται να εκμηδενιστουν). Όμως παρουσιάζουν το συγκεκριμένο εμβόλιο ως τη μία και μοναδική λύση. Το θεοποιουν. Και αντίστοιχα δίνουν το ελεύθερο σε όσους το έχουν κάνει να "συμπεριφερονται και ως θεοί" ενώ στους υπόλοιπους σαν να μην τους αξίζει η ζωή αυτή και τους την κάνουν δυσκολότερη μέχρι να πέσουν. Σαν να είναι κάστρα. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Και μόνο του αυτό ως πραγματικότητα με κάνει να διστάζω ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε.
Δεν σημαίνει κάτι αυτό διότι σε ένα σημαντικό ποσοστό εμβολιασμένων (περίπου 5 με 12% ανάλογα με το εμβόλιο) ο εμβολιασμός αποτυγχάνει. Δεν αναπτύσσουν καθόλου ή επαρκώς αντισώματα.
Εγω πάλι δεν καταλαβαίνω. Κατανοώ πς ένα σημείο τις ανησυχίες, από κει και πέρα όμως, την έχουμε δει τηνεναλλακτική. Από τονΜάρτιο του 2020 ζούμε σε μια δυστοπία με σύντομες καλοκαιρινές ανάπαυλας που πληρώνουμε ακριβά. Είδαμε να καταρρέουν και ισχυρά συστήματα υγείας, οπότε το επιχείρημα περισσότερες ΜΕΘ (για να αρρωσταίνουν περισσότεροι κ να πεθαίνουν περισσότεροι), δεν στέκει. Είδαμε τις συνέπειες της στέρησης της εκπαίδευσης κ της κοινωνικοποίησης στα παιδθα μας, είδαμε οικογένειες να στερούνται ο ένας τον άλλον, ασθενείς στα νοσοκομεία κ ηλικιωμένους σε γηροκομεία χωρίς συντροφιά, είδαμε τετράχρονα να παίζουν έξω φορώντας μάσκα, κι αυτά τα λίγα που λέω είναι όσα βιώσαμε εμείς ου δεν άγγιξε ο ιός το άμεσο περιβάλλον μας. Δεν είναι δυνατόν να διαμαρτύρεται για την ποιότητα ζωής ο ανεμβολιαστος, όταν έχουμε το όπλο για να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Δεν μπορώ να το δεχτω, έχοντας ζήσει αυτήν την εναλλακτική. Και δεν μοορω να δεχτω πώς ελαφρά τη καρδία επιλέγει κάποιος να συνεχιστεί αυτή η δυστοπια.
Αγαπητή ΈσπεροςΔιάβασε το link που σου είπα..Θα σε βοηθήσει..Φιλικά πάντα..
Εσύ αν καταλαβαίνω, δεν φοβάσαι τον ιό, δεν έχω καταλάβει αν φοβάσαι το εμβόλιο ή απλώς δεν γουστάρεις την επιβολή, αλλά από τη στιγμή που δεν φοβάσαι, δεν σε απασχολούν τα περιοριστικά μέτρα, υποθέτω γιατί βρίσκεις τρόπους να τα παρακάμπτεις. Οπότε πολύ εύκολα σχολιάζεις όποιον δεν θέλει άλλο λοκντάουν.
Έχω στοκ χαρτί υγείας. Πληροφορίες ινμποξ. Fall is coming...
Ο ιός δεν μπορεί πλέον να εξαλειφθεί εντελώς, that ship has sailed. Ακόμα και αν εμβολιαστεί το 100% των ενηλίκων αύριο, ο ιός θα κάνει πάρτυ στα σχολεία ανάμεσα στα ανεμβολίαστα παιδιά. Άρα πάλι μάσκες, πάλι καραντίνες. Και όταν κυκλοφορεί ο ιός, κυκλοφορεί και σε εμβολιασμένους γιατί το ποσοστό προστασίας δεν είναι 100%...Ή η λύση που προτείνεις είναι υποχρωτικός εμβολιασμός σε όλα τα παιδιά, νήπια και βρέφη; Πιστεύεις ότι και αυτό θα είναι αρκετό για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα;Μα αν ο ιός κυκλοφορεί σε άλλες χώρες σε δισεκατομμύρια ανθρώπους πάλι θα δημιουργήσει πρόβλημα και εδώ. Μια νέα μετάλλαξη, λίγο η ανοσία που φθίνει με τον χρόνο ... Δεν μπορείς να δεις ότι η λύση δεν μπορεί να έρθει από τον εμβολιασμό και μόνο;