0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα να πέσεις σε όλα έξω;;;αναμενόμενο..Υγ έχω γράψει την άποψη μου.. δεν είσαι υποχρεωμένη ούτε να την διαβάσεις ούτε να τη θυμάσαι.. και δεν ενδιαφέρει να την επαναλάβω..Θα επαναλάβω μόνο ότι έχω γράψει πολλές φορές γιατί το πιστεύω βαθιά:Όλο αυτό κάποτε θα τελειώσει.. το θέμα είναι να μη μας μείνουν κουσούρια..
Σωστό το τελευταίο.. Στατιστικά και αριθμητικά τα περισσότερα κουσούρια μένουν μετά από ασθένεια (και όχι από εμβολιασμό).Ας εμβολιαστούν όσοι θέλουν τελικά και ας παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας ΟΛΟΙ (εμβολιασμένοι και μη), δηλαδή μάσκες (διπλές ή ΚΝ95), κανόνες ατομικής υγιεινής, αποστάσεις και λιγότεροι συνωστισμοί γενικότερα.
ad hominem και ξερό ψωμί
Συμφωνώ...ΥΓ όταν αναφέρομαι σε κουσούρια δεν εννοώ από ασθένεια ή εμβολιασμό..
Τελικά τα 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ rapid θα ισχύσουν?? Ξέρει κανείς κάτι νεότερο??
Συγγνώμη silkcut, δεν μπορείς να μιλάς για κουσούρια και αρρωστοφοβικός κ μετά να λες ότι εγω χρησιμοποιώ επιχειρήματα ad hominem..
Το υποψιάστηκα ότι το πήγαινες αλλού, αλλά είπα τα δικά μου
https://choratouaxoritou.gr/?p=148437Μία πολύ σωστή εξήγηση του καθηγητή για την αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες!!!!
Αν ίσχυαν οι ισχυρισμοι του, δεν θα έπρεπε στους ευρωπαϊκούς χάρτες που κ ο ίδιος παραθέτει, να υπήρχε αντίστοιχη αύξηση κ στις υπόλοιπες χώρες, ιδίως Η