0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή αν έχουμε βήχα και ενόχληση δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε κέντρα υγείας?
To CDC αποτελείται από επιστήμονες, γιατρους κι ερευνητές. Οι οδηγίες για την αλλαγή μασκας, βασίστηκαν στην ευρεία κυκλοφορία του στελέχους delta, το οποίο έχει αυξημένη μεταδοτικοτητα (χαμηλό μολυσματικο κατώφλι στη συγκέντρωση ιου κ ταυτόχρονα αυξημένη ταχύτητα αντιγραφης του ιου). Αυτά δεν ίσχυαν με το alpha. Ξέρεις πως τα βρήκαν όλα αυτά? Με μελέτες, κανονικές, με data (αν κάποιος έχει τόση επιμονή να τις ζητά, μπορεί κ να τις βρει) . Δεν άλλαξαν την οδηγία έτσι χωρίς λόγο. Προφανώς. Ακολουθουν νουμερα, κάνουν αναλυσεις κλπ, βγάζουν οδηγίες
Πάντως στο τέλος γράφει: this EUA κλπEUA σημαίνει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης..Μήπως πρόκειται για παράταση της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης και όχι όπως παρουσιάστηκε;Πραγματική απορία μου..
Αναρωτιέμαι...Αν είμαι ανεμβολίαστος και παρουσιάζω δύο φορές τη βδομάδα συμπτώματα;
Κατάλαβε κανείς τι θα γίνει με ανεμβολίαστους συναδέλφους σε δυσπρόσιτα, όπου δεν έχουν ούτε φαρμακείο? Επίσης πολλοί φαρμακοποιοί αρνούνται και δικαίως, να κάνουν τα τεστ αυτοί.
Άσχετο, αλλά για να διευκολύνω τη συζήτηση..Το δοκιμασμένο (και φαντάζομαι αποδεκτό από όλα τα μέλη του φόρουμ εδώ) εμβόλιο MMR έχει μεταξύ άλλων μια σπάνια παρενέργεια: 1 στα 1.000.000 παιδιά που εμβολιάζονται θα εμφανίσει εγκεφαλίτιδα. Αν δεν εμβολιαστεί βέβαια, η στατιστική αλλάζει σε 2.000 στα 1.000.000, συν όποιους άλλους κινδύνους μέχρι και θάνατο.Προφανώς κάνουμε όλοι στα παιδιά μας το MMR (πλην κάποιων εγκληματιών-"γονέων" που το αρνούνται σε διάφορες χώρες, όπως γενικά τα εμβόλια), σωστά;( Ενδεικτική πηγή: https://virus.com.gr/emvolio-ilaras-pii-ine-i-pragmatiki-kindyni/ )
Μια ωραία αγωγή περί διάκρισης πολιτών και αποκλεισμού τους από το σύστημα υγείας έχει βάση άραγε;
Μπορείς να κοιτάς στα μάτια τους γονείς αυτών των παιδιών που μετά από εμβολιασμό έπαθαν εγκεφαλίτιδα ή ότι άλλο (γιατί δεν είναι μόνο η εγκεφαλίτιδα) ή και τα ίδια τα παιδιά αν ζουν και όπως ζουν ;
Συγγνώμη, στα ΚΥ έκαναν ποτέ τεστ άνευ συμπτωμάτων; Εγω με συμπτώματα κ τονίζοντας ότο είμαι εκπαιδευτικός, παρακαλούσα ένα 24ωρο γθα μοριακό (πριν γενικεύσουν τα ραπιντ) και έκαναν όταν πήρα κ είπα ότι ήταν οδηγία εοδυ (όντως ήταν). Και μέχρι πρότινος αν ένας ευσυνείδητος πολίτης ήθελε έλεγχο για κάποιον λόγο, έπρεπε να πληρώσει πολλά. Τώρα μας έπιασε η κάψα για την πρόσβαση; τόσο καιρό που ήταν απρόσιτα για όλους;
Απρόσιτα ; Τα ραπιντ του εοδυ πόσους μήνες υπάρχουν;Προσωπικά θα πηγαίνω δύο φορές τη βδομάδα σε κέντρο υγείας,θα επικαλούμαιβσυμπτώματα, που όντως έχω, και αν θέλουν ας μου αρνηθούν έλεγχο.