0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ήθελαν πράγματι να περιορίσουν τη διασπορά στην σχολική κοινότητα, θα έπρεπε να ελέγχονται σε εβδομαδιαία βάση οι μαθητές με rapid test, αφού στη συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, τα παιδιά κολλάνε μεταξύ τους, είτε εκτός σχολείου είτε εντός. Ούτε αποστάσεις κρατάνε μεταξύ τους, ούτε τη μάσκα φορούν (σωστά) τα περισσότερα στα διαλείμματα ή σε άλλες δραστηριότητες. Θα μπορούσαν να έρχονται στα σχολεία συνεργεία του ΕΟΔΥ ή των τοπικών κέντρων υγείας και με συναίνεση των γονέων να γίνονται τεστ στα παιδιά, χωρίς επιβάρυνση οικονομική, καθώς και στους εμβολιασμένους συναδέρφους, που επίσης μεταδίδουν τον ιό. Οι ανεμβολίαστοι ας κάναμε έξω, όπως τώρα, δύο ράπιντ την εβδομάδα, για να περάσει και το ζητούμενο μήνυμα περί προνομίων στους εμβολιασμένους. Για να μη σχολιάσω τα 27άρια τμήματα στη
Μπορείς να κοιτάς στα μάτια ένα παιδί που πεθαίνει από ιλαρά τον 21ο αιώνα επειδή οι ανεγκέφαλοι γονείς του αρνήθηκαν να του κάνουν το εμβόλιο όταν έπρεπε;
Τι σχέση έχει η ιλαρά με τον κορονοιό?
Πέρσι Οκτώβριο με ακατέβατο πυρετό παρακαλούσα για τεστ ένα 24ωρο, κ στο νησί μας κανένα ιδιωτικό δεν έκανε μοριακό ή ραπιντ. Και επαφές επαφών που ήθελαν να σιγουρεύουν γιατί δεν δικαιούνταν καραντίνα, δεν τους έκαναν τεστ. Μετά υπήρξε μια μεγάλη προμήθεια ραπιντ αλλά γενικα δεν ήταν η φάση ότι άνευ λόγου πας να ελεγχθεις, μόνο στα κλιμάκια γινόταν αυτό. Οι γονείς όσο λειτουργούσαν τα σχολεία έχετε ιδέα τι έχουν δώσει σε εργαστήρια για τα παιδιά τους;
Εννοειται εργαστηριακό τεστ στα παιδθα. Θα ήθελα όμως να ξέρω, έτσι κι ερχόταν συνεργείο στα σχολεία, πόσες διαμαρτυρίες γονέων θα υπήρχαν. Και πόσοι αντιεμβολιαστες από εδώ θα επικροτούσαν φωναχοντασ για την επιβολή ιατρικών πράξεων σε ανήλικους. Στο σχολείο μας έφεραν χαρτι κάποιοι γονείς ότι δεν επιτρέπουν διενέργεια ιατρικών πράξεων στο παιδί τους, από κάποιον δικηγόρο που το διακινούσε, χωρθς φυσικά να έχει τεθεί τέτοιο θέμα. να μην πούμε κ τον πανικό ότι τα θετικά παιδιά θα απομονώνονται σε δομές. Δεν υπάρχει ελπίδα, και όλα σωστά να γίνονταν, κάποιοι θα αντιδρούσαν. τώρα έχουμε την φοβερή πρωτοτυπία και να γίνονται σχεδον όλα λάθος κ να θεωρούν κάποιοι σωστή αντίδραση το να κάνουν το δικό τους λάθος για να μην «υποκύψουν» στο μόνο σωστό.
Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι θέση ξεκάθαρα ενάντια των εμβολίων.
Ήθελα μόνο να πω στη Landau: όταν μλιάμε με νούμερα, ας θυμόμαστε ότι μιλάμε για ανθρώπους.
Ποτέ δεν μου αρνήθηκαν rapid στο ταπεινό ψαροχώρι που εργαζόμουν. Και συμφωνώ με τα δωρεάν rapid σε μαθητές και εκπαιδευτικούς έξω από τα σχολεία. Και θέλω να καταθέσω μια προσωπική μαρτυρία σχετική με covid. Η ξαδέρφη μου θα κάνει την πρώτη δόση της. Την είχε προγραμματίσει για αύριο. Ρώτησε τον παθολόγο της αν πρέπει να κάνει κάποια εξέταση πριν και της είπε ΌΧΙ. Είσαι νέα, πήγαινε άφοβα. Ευτυχώς όμως δεν πείστηκε και καθότι φοβιτσιάρα σαν κι εμένα πήγε κι έκανε μια γενική αίματος. Τα λευκά της λοιπόν είναι στα ύψη. Για άγνωστο λόγο...πήραμε στο Νοσοκομείο, μιλήσαμε με την υπεύθυνη του εμβολιαστικού κέντρου και μας είπε προς τιμήν της πως σε άνθρωπο με τόσα ανεβασμένα λευκά και πονόλαιμο εμβόλιο δεν κάνει. Έκανε τεστ στον ΕΟΔΥ και είναι αρνητικό. Ρωτώ λοιπόν...γιατί κάποιοι γιατροί συστήνουν "τράβα άφοβα?". Δεν το θεωρείτε επιπόλαιο???
Αρκετές φορές αυτά που γράφεις νιώθω ότι συμβαίνουν σε άλλη χώρα.Δεν ειρωνεύομαι ,απλά έτσι νιώθω.