0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
«Μα ποιο είναι το cdc!» «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»Σε θαυμάζω που ακόμη προσπαθείς να ξεδιαλύνεις το χάος που έχει επικρατήσει στο μυαλό κάποιων! Πραγματικά έχω παραδώσει προσωπικά. Το να προτιμάς να κολλήσεις αυτόν τον ιό με τις τόσες παρενέργειες σε τόσους ανθρώπους από το να προστατευτείς κάνοντας το εμβόλιο, φανερώνει ελλειμματική σκέψη, απώλεια λογικής. Δεν έχει να κάνει με την υποχρεωτικότητα, αλλά με την λογική. Η οποία περιπατεί σε λιβάδια ανθηρά για κάποιους. Αψηφούν τον ιό, ακούνε τον ένα, τον Μοντανιέ αντί για το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας και τις δημόσιες και παγκόσμιες ιατρικές κοινότητες. Στη «λογική» ότι δεν ξέρουν αυτοί, είναι πουλημένοι, είναι επιτήδειο με σκοπό την υποδούλωση του ανθρώπου. Φυσικά νοιαζόμαστε για κάθε άνθρωπο, επομένως για να μην κινδυνεύετε όντας ανεμβολίαστοι, κλειστείτε μέσα. Και εσείς και τα τέκνα σας. Σε δυο τρία χρόνια που θα λήξει η πανδημία μπορείτε να βγείτε από το καβούκι σας. Ως τότε όμως μείνετε κλεισμένοι, για να μην υποφέρετε! Καλώς το κράτος σας αποκλείει λοιπόν από διάφορες δραστηριότητες. Είναι δική σας η επιλογή. Όταν αντιστέκεσαι στην πραγματικότητα, έρχεται και σε πλακώνει. Εύχομαι να μη θρηνήσουμε μερικούς από εσάς. Γιατί άλλο αποκλεισμένος, άλλο νεκρός!
Κάποιοι εδώ μέσα ούτε ποσοστά να έπαιρναν από τα εμβόλια. Μπαίνω να διαβάσω κάτι διαφορετικό και πέφτω πάνω στην Παγώνη και τον
Ε δεν θα αναφέρω κ το μέρος που είμαι. Μεγάλο κυκλαδονήσι της κατηγορίας των 10.Ο00 κατοίκων με ελάχιστα κρούσματα, προφανώς γιατί το ΚΥ αρνείται τα τεστ. γενικα όμως τα τεστ σε δημόσια δομή δεν ήταν λύση για τον μέσο άνθρωπο κ τα ιδιωτικά κόστιζαν. δεν είδα καμία διαμαρτυρία τότε. τώρα που γίνονται σχεδον τζάμπα ενοχλούν; το πόσες εξετάσεις πληρώνουμε από την τσέπη μας που είναι αναγκαίες, δεν ενοχλεί;
Αφού πληρώνουμε κάποιες εξετάσεις από την τσέπη μας ,ας πληρώνουμε και τα ραπίντ τεστ. Θα τρελαθώ εδώ μέσα ειλικρινά.
Ρε παιδιά γιατί ταυτίζετε το εμβόλιο με την κυβέρνηση; Πρώτα απ όλα δεν είχε καμία ανάμιξη στην παρασκευή του ούτε καν στην προμήθεια του, αν δεν ήμασταν στην ΕΕ θα ήταν ευτύχημα αν είχαν εμβολιαστεί οι 70ρηδες μετά από όλο το σόι της κυβέρνησης. Έχετε δει ποσοστά εμβολιασμού σε άλλες χώρες; ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά; Έχετε δει σε άλλες χώρες τξς ΕΕ κ της Αμερικής πόσα παιδιά είναι εμβολιασμενα; Αυτά τα συμπεράσματα ότι μόνο ο δίκη μας κυβέρνηση προωθεί τον εμβολιασμό σε όλους κλπ, από πού τα συνάγετε; το πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι η ανεπάρκεια εμβολιων, ο ΠΟΥ φωνάζει για την τρίτη δόση στους μη ευπαθείς, κι εμείς εδώ νομίζουμε ότι ειδικά στην Ελλάδα είμαστε θύματα μιας πλεκτάνης να μας «μπολιάσουν» με το ζόρι;
Δεν λέω αυτό. Απλώς το δημόσιο σύστημα υγείας ήταν ούτως ή άλλως ανύπαρκτο κ ο εργαστηριακός έλεγχος απρόσιτος για όλους εκτός αν ήταν σε μερη που κάνουν δωρεάν τα κλιμάκια. Αυτό λέω.
Καλά ντε δεν σου θίξαμε και τον Κικίλια.Μην ταράζεσαι. Χιούμορ κάνω μπας και γλιτώσω την επίπληξη από τους διαχειριστάς
Μόνο στο νησί σου ήταν απρόσιτος ο εργαστηριακός έλεγχος για θέματα κορονοιού από ότι καταλαβαίνω. Αν το σύστημα υγείας πάσχει γενικά είναι ένα άλλο θέμα εκτός συζήτησης.
Κι αυτό για τις εξετάσεις μας που λες μας ενοχλεί και πολύ μάλιστα.. αλλά δεν είναι το ίδιο.. εδώ έχουμε διαχωρισμό πολιτών που έχουν ίδιες κρατήσεις για να απολαμβάνουν ίδιες υπηρεσίες.. και μη μου πεις τζάμπα είναι οι 2 δόσεις γιατί δεν πήγες;; Τα έχουμε πει πολλάκις
Κοίτα να δεις, διαχωρισμός είναι κ το ότι εγω που μένω σε νησί δεν μπορώ να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις όχι δωρεάν, αλλά ούτε καν σε εργαστήριο εδώ γιατί κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ασχοληθεί, θεωρούν αυτονόητο ότι θα πας στην Αθήνα. Τώρα ξυπνήσαμε και θυμηθήκαμε ότι δεν έχουμε σύστημα υγείας;
Γιατί στηξ Αθήνα αν το παιδί σου ήταν άρρωστο πού μπορούσες να το εξετάσεις δωρεάν;
Μα το εμβόλιο δεν έχει σχέση με τον Κικίλια, αυτό είναι το πρόβλημα, ότι μια πηγή της άρνησης πηγάζει από τη λανθασμένη ταύτιση τιυ εμβολίου με την κυβέρνηση.